- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Cümlemizden inşAllahAllh razi olsn içimi ferahtlatn biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cümlemizden inşAllahAllh razi olsn içimi ferahtlatn biraz
Zaten bugün yapmışsın testi. Yarın çıkar sonucu hemen çıkmaz ki. Sağlık ocağında yaptıysan tabiAllh razi olsn içimi ferahtlatn biraz
Evet sağlık ocaginda yptm e nabizda sonuç 0 yazınca endişe ettmZaten bugün yapmışsın testi. Yarın çıkar sonucu hemen çıkmaz ki. Sağlık ocağında yaptıysan tabi
Yarın öğleye ya da öğleden sonra çıkar canımEvet sağlık ocaginda yptm e nabizda sonuç 0 yazınca endişe ettm
Deli Olcam ya bu saate artık doktora gidemem mesai kapndi 3 günde
Sağlık ocağında genelde testlerin sonuçları ertesi güne aksıyor.. Sonuçlarıns çıkmamıştır bir sakih olun.. 0 olsa insan kendisini bilmez mi canım.. Sonuçlarınız hala çıkmamış o yüzden öyle yazıyordur..İşin ilginç tarafı ağrım kanamam herhangi bi durum yok olsa anlarm 0 olması icn o hormonnlarin vücudumdan atılması lazm
İnşallah canımSağlık ocağında genelde testlerin sonuçları ertesi güne aksıyor.. Sonuçlarıns çıkmamıştır bir sakih olun.. 0 olsa insan kendisini bilmez mi canım.. Sonuçlarınız hala çıkmamış o yüzden öyle yazıyordur..
Yok yok sen içini ferah tut.. bebeğin seninleİnşallah canım![]()
Çok şükür yani sonuç 0 ken gebelik testi pozitif çıkmazKizlar gebelik testi yptm T baya koyu çıktı![]()
Allhma çok şükür hepnzden allh razi olsn ilgilenip morel verdgnz icinÇok şükür yani sonuç 0 ken gebelik testi pozitif çıkmaz![]()
Allah senden de razı olsun canım derin bi nefes al allah büyüktürAllhma çok şükür hepnzden allh razi olsn ilgilenip morel verdgnz icin
Kimsayal gebelik yasamissin bende geçen ay yasadim 84 ten 3 gun sonra 21 düştü simdi regl oldum hemenP.tsi hem idrarda hemde kanda pozitif çıktı kan degerm 558 çıktı 4 buçuk haftalik hamile çıktım bugn yaptgm kan testi 0 çıktı nasıl olur bylee bilgisi olan var mı kanama faln agrimda yok ????
Yok cnm sonuclarm henüz çıkmadı icn 0 yazmış gittgm de 1000 di hastenye gittm kese belde gozuktuKimsayal gebelik yasamissin bende geçen ay yasadim 84 ten 3 gun sonra 21 düştü simdi regl oldum hemen