Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarin tekrar kan vereceğim endiseli bi sekilde zamanin gecmesini bekliyorum5'ten büyük değerler gebelik olduğunu gösterir. Duzenli kan vermeniz gerek.
Kendinizi olumsuza şartlamayın. Erken kan vermişsiniz zaten. Sağlıklı olup yeni gebelik olabilir.Evet yarin tekrar kan vereceğim endiseli bi sekilde zamanin gecmesini bekliyorumkimyasal gebelik olmasindan cok korkuyorum
6 gün kala benim de 6,65 çıkmıştıVar bence
Bu doktorun kabul ettiği bir veri değil. Dünya standartı. Kim 0-10 arası için negatif demiş, hangi yorum? Burada paylaşır mısınız?Zamanimin çoğunu bu sayfalarda harciyorum kafam cok karişik kimi doktor 0 - 10 arasini negatif kabul ederken kimiside 5 ve yukarsini pozitif kabul ediyor. Bir de kimyasal denen olay var 100 200 betalar bile olmazken ben 6 ile olamam diye endişeleniyorunpeki siz 6 beta ile hamilelik yasadiniz mi sizin durumunu ne oldu?
Bence yarın değil de 2 gün sonra verin kan artış iki katı şekilde mi daha rahat anlarsınız, inşallah hamilesinizdirDr Ayse Duman youtube videosunda 0 10 arasi negatif seklinde aciklama yapiyor doktor sitesi ne baktim oradaki doktorlar 5 uzerini pozitif olarak goruyorlar.
Kani cumartesi 4 te verdim canım yarin oglenleyin kan verirsem hemen hemen 48 saat olmus olacak. Insallah kuzum tesekkur ederim.Bence yarın değil de 2 gün sonra verin kan artış iki katı şekilde mi daha rahat anlarsınız, inşallah hamilesinizdir
Bence hamilesiniz.Çok yeni olduğu için o kadar düşük çıkmış olabilir. Ben oğlumu öğrendiğimde 10 çıkmıştı değerim. Kan alan kişi daha çok erken ama demişti yine de öğrenmek istemiştim sasirmislardi neden bu kadar düşük değer diye ama çok erken olduğu için demişti doktor :)Merhaba kizlar 28 yasindayim 1 yillik evliyim bu ay korunmayi biraktik adetime ise 4 gun var bugun kan verdim beta hcg 6.3 cikti hemen arkasına erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti cok koyu degl ama silikte sayilmaz. Sizce hamile miyim
Icime su serptin canim yorumun icin tesekkur ederimBence hamilesiniz.Çok yeni olduğu için o kadar düşük çıkmış olabilir. Ben oğlumu öğrendiğimde 10 çıkmıştı değerim. Kan alan kişi daha çok erken ama demişti yine de öğrenmek istemiştim sasirmislardi neden bu kadar düşük değer diye ama çok erken olduğu için demişti doktor :)
Yarın güzel haberini bekliyorum mutlakaKani cumartesi 4 te verdim canım yarin oglenleyin kan verirsem hemen hemen 48 saat olmus olacak. Insallah kuzum tesekkur ederim.
Insallah kuzum yarin mutlaka haber veririm sizeYarın güzel haberini bekliyorum mutlaka![]()
Evet şuan 11 haftalık hamileyim seni çok iyi anlıyorum bende 6,65 gördüğümde çok kafama takmıştım ama 2 güne bir arttı inşallah seninde öyle olacak adetten önce bu değer çok normal bence için rahat olsun inşallah güzel güzel artarZamanimin çoğunu bu sayfalarda harciyorum kafam cok karişik kimi doktor 0 - 10 arasini negatif kabul ederken kimiside 5 ve yukarsini pozitif kabul ediyor. Bir de kimyasal denen olay var 100 200 betalar bile olmazken ben 6 ile olamam diye endişeleniyorunpeki siz 6 beta ile hamilelik yasadiniz mi sizin durumunu ne oldu?
Çok güzel artmış tebrik ederim,Canim cikti sonucum simdi beta hcg 37 cumartesi 6.36 ydi nasil sence
Merhaba belirti yaşadınız mı adete kaç gün varMerhaba kizlar 28 yasindayim 1 yillik evliyim bu ay korunmayi biraktik adetime ise 4 gun var bugun kan verdim beta hcg 6.3 cikti hemen arkasına erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti cok koyu degl ama silikte sayilmaz. Sizce hamile miyim