Beta hcg 6.36 sizce hamile miyim

Sefanurr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
51
25
18
31
Merhaba kizlar 28 yasindayim 1 yillik evliyim bu ay korunmayi biraktik adetime ise 4 gun var bugun kan verdim beta hcg 6.3 cikti hemen arkasına erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti cok koyu degl ama silikte sayilmaz. Sizce hamile miyim

Zamanimin çoğunu bu sayfalarda harciyorum kafam cok karişik kimi doktor 0 - 10 arasini negatif kabul ederken kimiside 5 ve yukarsini pozitif kabul ediyor. Bir de kimyasal denen olay var 100 200 betalar bile olmazken ben 6 ile olamam diye endişeleniyorun :( peki siz 6 beta ile hamilelik yasadiniz mi sizin durumunu ne oldu?

Zamanimin çoğunu bu sayfalarda harciyorum kafam cok karişik kimi doktor 0 - 10 arasini negatif kabul ederken kimiside 5 ve yukarsini pozitif kabul ediyor. Bir de kimyasal denen olay var 100 200 betalar bile olmazken ben 6 ile olamam diye endişeleniyorun :KK43: peki siz 6 beta ile hamilelik yasadiniz mi sizin durumunu ne oldu?
Bu doktorun kabul ettiği bir veri değil. Dünya standartı. Kim 0-10 arası için negatif demiş, hangi yorum? Burada paylaşır mısınız?

Dr Ayse Duman youtube videosunda 0 10 arasi negatif seklinde aciklama yapiyor doktor sitesi ne baktim oradaki doktorlar 5 uzerini pozitif olarak goruyorlar.

Dr Ayse Duman youtube videosunda 0 10 arasi negatif seklinde aciklama yapiyor doktor sitesi ne baktim oradaki doktorlar 5 uzerini pozitif olarak goruyorlar.
Bence yarın değil de 2 gün sonra verin kan artış iki katı şekilde mi daha rahat anlarsınız, inşallah hamilesinizdir

Merhaba kizlar 28 yasindayim 1 yillik evliyim bu ay korunmayi biraktik adetime ise 4 gun var bugun kan verdim beta hcg 6.3 cikti hemen arkasına erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti cok koyu degl ama silikte sayilmaz. Sizce hamile miyim
Bence hamilesiniz.Çok yeni olduğu için o kadar düşük çıkmış olabilir. Ben oğlumu öğrendiğimde 10 çıkmıştı değerim. Kan alan kişi daha çok erken ama demişti yine de öğrenmek istemiştim sasirmislardi neden bu kadar düşük değer diye ama çok erken olduğu için demişti doktor :)

Bence hamilesiniz.Çok yeni olduğu için o kadar düşük çıkmış olabilir. Ben oğlumu öğrendiğimde 10 çıkmıştı değerim. Kan alan kişi daha çok erken ama demişti yine de öğrenmek istemiştim sasirmislardi neden bu kadar düşük değer diye ama çok erken olduğu için demişti doktor :)
Icime su serptin canim yorumun icin tesekkur ederim :KK3:

Zamanimin çoğunu bu sayfalarda harciyorum kafam cok karişik kimi doktor 0 - 10 arasini negatif kabul ederken kimiside 5 ve yukarsini pozitif kabul ediyor. Bir de kimyasal denen olay var 100 200 betalar bile olmazken ben 6 ile olamam diye endişeleniyorun :KK43: peki siz 6 beta ile hamilelik yasadiniz mi sizin durumunu ne oldu?
Evet şuan 11 haftalık hamileyim seni çok iyi anlıyorum bende 6,65 gördüğümde çok kafama takmıştım ama 2 güne bir arttı inşallah seninde öyle olacak adetten önce bu değer çok normal bence için rahat olsun inşallah güzel güzel artar 🙏🏼☺️

Senin adina cok sevindim kuzum Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eylesin 😍 bende kan verdim simdi sonuclari bekliyorum ilk kani 40 saat once vermistim bakalim 40 saatte neler olmuş

Merhaba belirti yaşadınız mı adete kaç gün var

Back
X