Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 6,47

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

XSNM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
117
37
48
27
Merhaba bayanlar adetime 3 gün kala belirtiler çok olduğu için kan verdim ve dün akşam sonuç 6.47 çıktı hamilemiyim sizce adetim gecikmedigi için korkuyorum çünkü çok istiyorum evlat sahibi olmayı Rabbim isteyen herkeze nasip etsin Amin

Merhaba bayanlar adetime 3 gün kala belirtiler çok olduğu için kan verdim ve dün akşam sonuç 6.47 çıktı hamilemiyim sizce adetim gecikmedigi için korkuyorum çünkü çok istiyorum evlat sahibi olmayı Rabbim isteyen herkeze nasip etsin Amin
5 in yukarısı gebe sayılıyor ama 2 gün sonra tekrar kan verip takip edin yükselme var mı diye

2 günde 2 katına çıkarsa sağlıklı gebeliktir

Şu an bir dollenme ve yerleşme soz konusu. Ama arkadaşlarin da dediği gibi artim onemli. Yumurtlama sonrasi daha 1 hafta gibi kisa sureyse değerler çok az çika bilir. Onemli olan artim insaAllah saglikli bir gebelik habercisidir bu değerin

Şu an bir dollenme ve yerleşme soz konusu. Ama arkadaşlarin da dediği gibi artim onemli. Yumurtlama sonrasi daha 1 hafta gibi kisa sureyse değerler çok az çika bilir. Onemli olan artim insaAllah saglikli bir gebelik habercisidir bu değerin
Amin insaAllah çok teşekkür ederim çok sağ olun 💕

bebim 8 le başlamıstı yavas yavas ilerldi sonra düştü:((sizin ki sağlıklı gebeliktir inşş

5 üzeri hamilelik var canm istersen bide gününde tekrarla daha çok yeni sanırım

bebim 8 le başlamıstı yavas yavas ilerldi sonra düştü:KK43:(sizin ki sağlıklı gebeliktir inşş
Çok üzüldüm insaAllah sağlıklı bir gebelik olur Rabbim eğer yoksa şişede evlat sahibi etsin insaAllah dualarım tüm evlat sahibi olmak isteyenle

iki tane tüp bebek düştü canım artık pes eettim istemiyorum hiç bir şey allah isteyenlere versin
Sakin pes etme ümitsizlik Rabbime şırk gibidir unutma her zaman ümidinn olan bunda da vardır bir hayır diyin olur mu Rabbim size evlat nasip etsin insaAllah göbeğiniz düşmüş olabilir mi hiç sardirdiniz mi 🙈

iki tane tüp bebek düştü canım artık pes eettim istemiyorum hiç bir şey allah isteyenlere versin
Merhaba, ümitsiz olmayın. Benim dayım ve yengem bir çok kez denediler olmadı düştü tam 15 sene boyunca hem maddi hem manevi yoruldular. Son kez deneyeceğiz dediler ve şuan 5 yaşında ikiz kızları var. O yüzden umutsuz olmayın.

Back
X