Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 5 ten sonrası pozitif.Adetim 26 -28 günde bir oluyor 4-5 gün sonra olacak beta 6,5 çıktı yukselirmibu durumu yaşayan varmı
Teşekkür ederimCanım 5 ten sonrası pozitif.
2 günde en az %60 artması gerekir bence 2 gün sonra tahlili yenile.
Hayırlı olsun inşallah bebeğin seninledir.
Sonucun ne oldu Bnmde bugün 6.79 cıktıAdetim 26 -28 günde bir oluyor 4-5 gün sonra olacak beta 6,5 çıktı yukselirmibu durumu yaşayan varmı
Referans aralığı neydi, 5ten sonrasi 5.50 bile olsa pozitif yeni başlamış artmaya demek, hayırlısı olsun, sağlıkla gelişir inşallahSonucun ne oldu Bnmde bugün 6.79 cıktı
Referans aralığı neydi, 5ten sonrasi 5.50 bile olsa pozitif yeni başlamış artmaya demek, hayırlısı olsun, sağlıkla gelişir inşallah
Amin cok teşekkür ederim saolasınÇok erken yakalamissiniki günde bı takip yaparsın aynı saatlerde aynı yerde yaparsan iyi olur, betan yüzde atmış veya iki katına kadar düzenli yükseliyor mu diye bı bakarsın, şimdi çok erken ama 1500civarinda vajinal 3000civarinda da karından ultrasonda görünür kesen inşallah
Adet oldum malesef doktor böyle hafif dalgalanmalar olabilir dediSonucun ne oldu Bnmde bugün 6.79 cıktı
Hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinAdet oldum malesef doktor böyle hafif dalgalanmalar olabilir dedi
Canım bu deger ne oluyor pozitifmi senceReferans aralığı neydi, 5ten sonrasi 5.50 bile olsa pozitif yeni başlamış artmaya demek, hayırlısı olsun, sağlıkla gelişir inşallah
Bu negatif şimdilik, referans aralığı 2-7arasi ama regli gecmeden mi test yapıldı, sanki yükselebilir gibi duruyor, ilişki tarihi belli mi, kaç gün geçtiCanım bu deger ne oluyor pozitifmi sence
Evet regli geçmeden test yaptırdım. Tatile gideceğim zaman doktoruma Primolut yazdırmıştım onu kullanmadan önce ne olur ne olmaz diye Beta hcg baktırdım reglime 6 gün var yani İki üç gün sonra tekrar baktırmalı mıyım ilacı kullansam sıkıntı olur mu bilemedimBu negatif şimdilik, referans aralığı 2-7arasi ama regli gecmeden mi test yapıldı, sanki yükselebilir gibi duruyor, ilişki tarihi belli mi, kaç gün geçti
Bence bekle, pazartesi tekrar test yaptır, erken yapılmış biraz,Evet regli geçmeden test yaptırdım. Tatile gideceğim zaman doktoruma Primolut yazdırmıştım onu kullanmadan önce ne olur ne olmaz diye Beta hcg baktırdım reglime 6 gün var yani İki üç gün sonra tekrar baktırmalı mıyım ilacı kullansam sıkıntı olur mu bilemedim
Merhaba Predictor test yapmışsınız sizde sanırım , 5 gün var regle . Ben kuruma falan olmasından korkuyorum ama sizin testiniz de böyle miydi ?Benim regle 4 ya da 5 gün var kanda 6.6 çıktı
Ne zaman gördünüz çizgiyiMerhaba Predictor test yapmışsınız sizde sanırım , 5 gün var regle . Ben kuruma falan olmasından korkuyorum ama sizin testiniz de böyle miydi ?
10 maksimum 15 dakika sonraNe zaman gördünüz çizgiyi