• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 6

Evet oldum hayırlısı diyelim kız kardeşimle aynı gün test verdik onun pozitif çıktı 6 haftalık hamile rabbim hayırlısını versin tabi ben beklerken kardeşim öğrendi 🥰
Hayırlısı böyleymiş tez vakitte sizde yaşarsınız inşallah bu sevinci🤲❤️

Aminnn inşallah kardeşiminde 6 haftalık düşük oldu kürtaj olmak zorunda kaldi degeri düşük çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok üzüldüm. Bende kimyasala çevirdi sevinmiştim ama nasipte yokmuş hepimiz için allah en güzel zamanda kolaylıklarla versin inşallah❤️

Kızlar ben dün yine kan testi yaptırdım 3 gün gecikti ve belirtileri vardı tabiki 303 çıktı yani hamileyim 🥰

Merhaba hayırlı olsunnn🙏🏻 belirtileriniz neydi acaba
Goguslerim çok sisti benim adet dönemi gibi değil dokunsan acıyordu ağlamaklı oldum hep sadece ondan anladım birde çok afedersin idrarda bi koku hafif bas donmesi oldu bende canim

Goguslerim çok sisti benim adet dönemi gibi değil dokunsan acıyordu ağlamaklı oldum hep sadece ondan anladım birde çok afedersin idrarda bi koku hafif bas donmesi oldu bende canim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️

Back
X