Beta hcg 61.70 sizce bi sıkınti varmi son regl tarihi 23 şubat

Rumeysa yusuf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
15
3
1
29
Arkadaşlar bundan 2 Buçuk ay kadar önce sağ tüpüm dış gebelik sonucu alındı ardından 2 buçuk ay gecti buqun hamile olduqum kesinleşti ama kan değerim 61.70 son regl tarihi 23 şubat son yaşadıklarımdan sonra korkuyorum sonuç baya düşük ama neden olabilir qec oluşum mu var yoksa sıkıntı mı var yadımcı olabilecek olan varmi

Arkadaşlar bundan 2 Buçuk ay kadar önce sağ tüpüm dış gebelik sonucu alındı ardından 2 buçuk ay gecti buqun hamile olduqum kesinleşti ama kan değerim 61.70 son regl tarihi 23 şubat son yaşadıklarımdan sonra korkuyorum sonuç baya düşük ama neden olabilir qec oluşum mu var yoksa sıkıntı mı var yadımcı olabilecek olan varmi
Belki de geç döllenme olmuştur iki gün sonra bir daha kan ver artış varmı diye bence ins bir sorun yoktur

2 gün sonra tekrar kan verin

Belki de geç döllenme olmuştur iki gün sonra bir daha kan ver artış varmı diye bence ins bir sorun yoktur
Ayy insallah yaa insallah bakalım iki qun bi dolsun ilk iş bakmak olcak insalah geç oluşmuştur idrar testi yapınca da silik cikiyo bide ben regl iki qun seçmişti yapmıştım çıkmamıştı 7.qun yapınca çıktı oda silikti aslında testlerle kan öyle qosteriyo qibi ama bunlar hepsi ihtimal insallah iyi olur

Back
X