- Konu Sahibi umutsuzwakaa
Adet günü yani ayın 19 unda yaptım 101 çıktı bugün tekrar kan vericemNe yaptın kan verdinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günü yani ayın 19 unda yaptım 101 çıktı bugün tekrar kan vericemNe yaptın kan verdinmi
89 du cuma günü perşembe yine gidecemSenin beta hcg kaç acaba
Hayırlısı ilerler ins benimde bugün 216 olmuş Allah'ım kucaginiza almayı nasip eder ins89 du cuma günü perşembe yine gidecem
Sağlıklı gebelik mi diyeBugün yine kan verdim 764 ten 1145 olmuş kızlar doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi 10 gündür 2 günde bir veriyorum anlamdım niye bu kadar çok istiyor
Amin canim bebek sahibi olak isteyen herkese nasip eder inşallah senin ki de güzel ilerliyor ama brn de yarını bekliyorum ama sancım çok korkuyorum deprem korkusu mu yoksa beek için mi bilmiyorumHayırlısı ilerler ins benimde bugün 216 olmuş Allah'ım kucaginiza almayı nasip eder ins
Bilmiyorum bu sonuçlar sağlıklımı sizceSağlıklı gebelik mi diye
Sonucun iyi gibi duruyorBilmiyorum bu sonuçlar sağlıklımı sizce
Hadi inşallah canım ya çok zor bir süreç gerçektenSonucun iyi gibi duruyor
Aynen ben de doktordan dönüyorum riskli gebelik dedi benim erken doğum hikayem var betam 1427.07 kese görünmedi ilişki yok dedi ve aşırı akıntı için fitil verdiHadi inşallah canım ya çok zor bir süreç gerçekten
Tüp bebek değilmi sizinkiAynen ben de doktordan dönüyorum riskli gebelik dedi benim erken doğum hikayem var betam 1427.07 kese görünmedi ilişki yok dedi ve aşırı akıntı için fitil verdi
Hayır ben pkoluydum leyu yumurta geliştirici hap kulandım ve yumurtalarım büyümedi doktor iğne vermedi hamile kalmamı beklemiyorken oldu❤Tüp bebek değilmi sizinki