Vajinal ultrasondan baktı küçücük bir şey göründü. Normal karından görünmedi ama. Arada bir alt karnımda kasılma oluyor sanki ama dayanılmayacak bir şey değil bunlar normal mi peki. Teşekkür ederim yanıtınız İçin.Hayır anormal değil bir ebe olarak söylüyorum sana bunu . Ağrın sancın kanaman yoksa hiç korkma testi verdikten 4 gün sonra gidersen vajinal ultrasonda keseyi görürsün ama iki hafta sonra hem bebel hem kalp atışı görülür muhtemel. Netteki bilgilere çok takılma
Evet çok normal bu değerle birşey gözükmez zaten rahim kalın gözükür , ufak kasılmalar normalVajinal ultrasondan baktı küçücük bir şey göründü. Normal karından görünmedi ama. Arada bir alt karnımda kasılma oluyor sanki ama dayanılmayacak bir şey değil bunlar normal mi peki. Teşekkür ederim yanıtınız İçin.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)Evet çok normal bu değerle birşey gözükmez zaten rahim kalın gözükür , ufak kasılmalar normal
Teşekkür ederim yanıtladığınız için her şeyi sorgular oldum bu konularda bir bilgim olmadığı İçin biraz da merak var tabi kiGayet normal ben de yumurtlamadan 15 gün sonra 181le öğrenmiştim.
Düzenli artış mühim ama tekrar kana gerek yok bence. 4 5 güne kese görünür.Teşekkür ederim yanıtladığınız için her şeyi sorgular oldum bu konularda bir bilgim olmadığı İçin biraz da merak var tabi ki
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı yumurtlama günümü bilmiyorum bugün reglime 8 gün var çok afedersiniz ilişki esnasında aniden alt karnıma kasığıma yani rahmin tam üstüne kasılmalar girdi ve ilişkiye devam edemedim yaklaşık 15-20 dk kadar sürdü idrarımı bile edemedim sancıdan o derece yani sizce gebelik söz konusu olabilir mi? Bu arada reglim biter bitmez toplamda bu zaman kadar 4 kere ilişki yaşadım eşimle aralıklı iki günü diğer iki günü üst üste bu arada reglim 9 gün sürdü bir gün sonra 2kere ilişki yaşadık sonrasında 3 gün sonrasında yani temmuzun 4 ü.Düzenli artış mühim ama tekrar kana gerek yok bence. 4 5 güne kese görünür.
Bence emfelsiyon söz konusu muayene olun.Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı yumurtlama günümü bilmiyorum bugün reglime 8 gün var çok afedersiniz ilişki esnasında aniden alt karnıma kasığıma yani rahmin tam üstüne kasılmalar girdi ve ilişkiye devam edemedim yaklaşık 15-20 dk kadar sürdü idrarımı bile edemedim sancıdan o derece yani sizce gebelik söz konusu olabilir mi? Bu arada reglim biter bitmez toplamda bu zaman kadar 4 kere ilişki yaşadım eşimle aralıklı iki günü diğer iki günü üst üste bu arada reglim 9 gün sürdü bir gün sonra 2kere ilişki yaşadık sonrasında 3 gün sonrasında yani temmuzun 4 ü.
Kusura bakmayın pek bilmediğim için biraz uzun oldu
Akıntım sağlıklı olarak duruyor kaşıntı vs yada afedersiniz yeşil akıntı falan yok anlayamadım bende ikilemde kaldımBence emfelsiyon söz konusu muayene olun.
Idrar verin muayene olun. Bazen olur öyle. Bende hiç kaşıntı yaşamadım gebelikte ama arada idrar tahlillerinden sonra bi toz ilaç var ondan bi de vajinal fitil kullanıyorum.Akıntım sağlıklı olarak duruyor kaşıntı vs yada afedersiniz yeşil akıntı falan yok anlayamadım bende ikilemde kaldım
Evet bende geçen ay kullandım çok şükür geçti ama benim enfeksiyon olduğu zaman çok fazla akıntım oluyodu ve değişik renklerde hayırlısı bakalım teşekkür ederim cevabınız içinIdrar verin muayene olun. Bazen olur öyle. Bende hiç kaşıntı yaşamadım gebelikte ama arada idrar tahlillerinden sonra bi toz ilaç var ondan bi de vajinal fitil kullanıyorum.
Gebelik bu şekilde anlaşılmaz vajen bölgeniz zedelenmiş olabilir o yüzden o şekilde bi ağrı hissetmiş olabilirsinizKızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı yumurtlama günümü bilmiyorum bugün reglime 8 gün var çok afedersiniz ilişki esnasında aniden alt karnıma kasığıma yani rahmin tam üstüne kasılmalar girdi ve ilişkiye devam edemedim yaklaşık 15-20 dk kadar sürdü idrarımı bile edemedim sancıdan o derece yani sizce gebelik söz konusu olabilir mi? Bu arada reglim biter bitmez toplamda bu zaman kadar 4 kere ilişki yaşadım eşimle aralıklı iki günü diğer iki günü üst üste bu arada reglim 9 gün sürdü bir gün sonra 2kere ilişki yaşadık sonrasında 3 gün sonrasında yani temmuzun 4 ü.
Kusura bakmayın pek bilmediğim için biraz uzun oldu
Merhaba 2 gün önce kan verdim dün sonucunu aldım beta 1763 çıktı, 10 gün önce 73 ile öğrenmiştim sağlık ocağında ki doktor değerin güzel dedi. Sat 9 Haziran. Kadın doğuma gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim haftaya gidersem kalp atışını da duyma ihtimalim var mıdır ?Hayır anormal değil bir ebe olarak söylüyorum sana bunu . Ağrın sancın kanaman yoksa hiç korkma testi verdikten 4 gün sonra gidersen vajinal ultrasonda keseyi görürsün ama iki hafta sonra hem bebel hem kalp atışı görülür muhtemel. Netteki bilgilere çok takılma
O gün itibariyle kese gözükür vajinal usgde. Kalp atımı için 10 gün sonra git işi garantilemiş olursun ayrıca değer yükselmesi güzel . Hatta bence mide bulantın başladığında git mide bulantısı kalp atımının varlığına işaretMerhaba 2 gün önce kan verdim dün sonucunu aldım beta 1763 çıktı, 10 gün önce 73 ile öğrenmiştim sağlık ocağında ki doktor değerin güzel dedi. Sat 9 Haziran. Kadın doğuma gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim haftaya gidersem kalp atışını da duyma ihtimalim var mıdır ?
Mide bulantım henüz yok olacak gibi de durmuyor sadece aşırı göğüs hassasiyetim var. Özele gideceğim kontrol süresi 10 gün oluyor. Haftaya bir giderim 10 gün sonra 2. Kontrole giderim o zaman :) İlk gebeliğim çok çok heyecanlıyım. Cevap verdiğiniz için de çok çok teşekkür ederim.O gün itibariyle kese gözükür vajinal usgde. Kalp atımı için 10 gün sonra git işi garantilemiş olursun ayrıca değer yükselmesi güzel . Hatta bence mide bulantın başladığında git mide bulantısı kalp atımının varlığına işaret
Son adet tarihinden hesapla 7. Haftaya hangi gün denk geliyorsa o zaman doktora git büyük ihtimalle kalp atışı duyulur :)Mide bulantım henüz yok olacak gibi de durmuyor sadece aşırı göğüs hassasiyetim var. Özele gideceğim kontrol süresi 10 gün oluyor. Haftaya bir giderim 10 gün sonra 2. Kontrole giderim o zaman :) İlk gebeliğim çok çok heyecanlıyım. Cevap verdiğiniz için de çok çok teşekkür ederim.
Son adet tarihime göre şuan 7+3 :))Son adet tarihinden hesapla 7. Haftaya hangi gün denk geliyorsa o zaman doktora git büyük ihtimalle kalp atışı duyulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?