• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 76

Mart_meneksesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
88
Merhaba hanımlar adetim bir hafta gecikince bu sabah test yaptım pozitif çıktı. Gidip kan verdim beta hcg 76 çıkti. Doktor iki gün sonra tekrar kan istedi çok anlamlı yüksek değil dedi. Başına gelen var mı çok mu düşük değer

Yoo geç döllenme olmuş olabilir, takip etmek lazım 48 saatte 2 kat olmalı.

Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun🧿🌸

Geç döllenmeler bir hafta geçince belli olur zaten hatta o yüzden adetin üstüne bi hafta geçince test yapmak mantıklı derler sağlıkla gelsin inşallah artar bana da dua edersen sevinirim 🤍🧿

Merhaba hanımlar adetim bir hafta gecikince bu sabah test yaptım pozitif çıktı. Gidip kan verdim beta hcg 76 çıkti. Doktor iki gün sonra tekrar kan istedi çok anlamlı yüksek değil dedi. Başına gelen var mı çok mu düşük değer
Ah ah bu sitede millet üçlerle ikilerle sağlıklı gebelikler yaşadı o doktor nereden bilsin 🤣🤣🤣

Sen sadece iki güne bir iki katı artmasına bak yeterli artmıyorsa maalesef kimyasal yaşadım cunku

Geç döllenmeler bir hafta geçince belli olur zaten hatta o yüzden adetin üstüne bi hafta geçince test yapmak mantıklı derler sağlıkla gelsin inşallah artar bana da dua edersen sevinirim 🤍🧿
Allah im en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla sağlıkla 🌸

Merhaba 5+2 gebeyim beta hcg 6016 çıktı bu sata göre gebelik ama normal mi bu tablolarda baktıklarımız sata göre mi yoksa biyolojik gebelik yaşına göre mi bu arada kesem görünmedi

Eklentiler

• IMG_7821.webp
    IMG_7821.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 3
Back
X