Beta hcg 776 kanamam olduacil bakarmısınız

snsksknsa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
130
17
13
22
Adetim gecikmesi 2 .günü bugün kanamam oldu ama Beta hcgm 776 neden olurki kanama bi önceki 248 di yükseldi sizce bi aksilik varmı

Bence acil doktora başvurmanız gerekiyor, inşallah herşey yolundadır

Gittim Beta hcg 3000 olana kadar biley diyemem dedi keseyim görmem lazm dedi hiç bişey söylemedi anlıcanız sadece yükselmiş değer iyi dedi
Kanamadan sonra beta yükseldiyse bir sorun yoktur diye düşünüyorum, bir kaç kişi yaşamıştı bu durumu, inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişi

Kanama sonrası tekrar doktora gitmeniz gerekiyor öyleyse, yarın sabaha kadar devam ederse tekrar beta bakarlar, inşallah yükseliş devam ediyorsa bir sorun yoktur

Peçeteye geldi öyle çok bi kanamam yok
Yerleşme kanaması olabilir o zaman, içim rahatladı, önden söyleseydiniz keşke, çok sandım, üzüldüm, şükür, inşallah bebiş sizinledir, muhtemelen yerleşme kanaması yaşıyorsunuz

Yerleşme kanaması olabilir o zaman, içim rahatladı, önden söyleseydiniz keşke, çok sandım, üzüldüm, şükür, inşallah bebiş sizinledir, muhtemelen yerleşme kanaması yaşıyorsunuz
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…