- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi Miracelik16
Arkadaşlar, yarın adet günüm 3 gün önce idrarda pozitif çıktı. Dayanamadım Dün özelde kan verdim değerim 79.06 çıktı sizce değerim nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel çıkmış önemli olan 2 gün sonraki değerin iki katı artması yarın tekrar kan verinArkadaşlar, yarın adet günüm 3 gün önce idrarda pozitif çıktı. Dayanamadım Dün özelde kan verdim değerim 79.06 çıktı sizce değerim nasıl?
daha gecikme yaşamamışsın ve değerin pozitif. bu güzel bir şey. ama 2 gün sonraki artış önemli. 2 gün sonra mümkünse aynı yerde ve saatte kan verin, hayırlı olsun :)Arkadaşlar, yarın adet günüm 3 gün önce idrarda pozitif çıktı. Dayanamadım Dün özelde kan verdim değerim 79.06 çıktı sizce değerim nasıl?
Bundan aylar önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Adetim geçmesine rağmen değerim 27 di ona göre inşallah sağlıklı ve tutardaha gecikme yaşamamışsın ve değerin pozitif. bu güzel bir şey. ama 2 gün sonraki artış önemli. 2 gün sonra mümkünse aynı yerde ve saatte kan verin, hayırlı olsun :)
Hadi inşallahİki güne bir değerinizi ölçtürün en az %60 yükseliyorsa sorun yok. Hayırlı olsun![]()
Strese girmeyin İnşaAllah güzel ilerlerHadi inşallah3 yıllık evliyim 1 kürtaj 2 kimyasal korkuyorum açıkçası
![]()
İnşallah Rabbim isteyenlere versin inşallahStrese girmeyin İnşaAllah güzel ilerler
Bende Adetten bir gün önce test verdim 70 çıkmıştı iki gün sonra 196 oldu korkmayın iyi bir değerArkadaşlar, yarın adet günüm 3 gün önce idrarda pozitif çıktı. Dayanamadım Dün özelde kan verdim değerim 79.06 çıktı sizce değerim nasıl?
İnşallah çok teşekkür ediyorum, Rabbim sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım.Bende Adetten bir gün önce test verdim 70 çıkmıştı iki gün sonra 196 oldu korkmayın iyi bir değer
Rabbimden sadece hayırlı evlat istiyorum, pazartesi yine kan vereceğim hayirlisi bakalım eşime dahi demedim kimyasal olursa üzülmesin diyeİnşallah sağlıklıdır ve sana sıkı sıkı tutunur
Stres yapmamaya çalış akışına bırak..
Bugun de kan verdim değerim 388 iyi demiBende Adetten bir gün önce test verdim 70 çıkmıştı iki gün sonra 196 oldu korkmayın iyi bir değer
Canım değerim 388 çıktı bu gün iyi değil mi?Strese girmeyin İnşaAllah güzel ilerler
Merhaba değeriniz gayet güzel yükselmiş hayırlı olsun :) bende yeni kimyasal gebelik geçirdim bana da dua ederseniz çok mutlu olurumCanım değerim 388 çıktı bu gün iyi değil mi?![]()
Çok iyi maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugun de kan verdim değerim 388 iyi demi![]()
Ben bebeği kucağıma almayana kadar sevinemem inan rabb'im hayırlısından nasip etsin inşallah, çok geçmiş olsun canım ne kadarlıktı değerin kaçtı en sonMerhaba değeriniz gayet güzel yükselmiş hayırlı olsun :) bende yeni kimyasal gebelik geçirdim bana da dua ederseniz çok mutlu olurum![]()
Aminn inşallah bakalım ne olacak canım, hayırlısı olsunÇok iyi maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben ilk kan verdiğimde değerim şüpheli demişti doktor beta 3,5 çıkmıştı yükselebilir 2 gün sonra tekrar ver demişti 2 gün sonra 15 çıktı ama ondan 2 gün sonra verdiğimde 13 e düştü birkaç sonra da kanamam oldu zaten düşürdüm malesefBen bebeği kucağıma almayana kadar sevinemem inan rabb'im hayırlısından nasip etsin inşallah, çok geçmiş olsun canım ne kadarlıktı değerin kaçtı en son
Daha iyisi olur elbet allah hayırlısından versın inşallah canım üzülme, nice hastalıklı bebekler doğuyor şükür edelim iyisini isteyelimBen ilk kan verdiğimde değerim şüpheli demişti doktor beta 3,5 çıkmıştı yükselebilir 2 gün sonra tekrar ver demişti 2 gün sonra 15 çıktı ama ondan 2 gün sonra verdiğimde 13 e düştü birkaç sonra da kanamam oldu zaten düşürdüm malesefdeğer olarak çok küçük muhtemelen geç döllenmişti