Beta HCG 79.06

Miracelik16

Mucizem 🦋 ve giden meleğim 🦋
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.871
3.819
133
31
Arkadaşlar, yarın adet günüm 3 gün önce idrarda pozitif çıktı. Dayanamadım Dün özelde kan verdim değerim 79.06 çıktı sizce değerim nasıl?

Arkadaşlar, yarın adet günüm 3 gün önce idrarda pozitif çıktı. Dayanamadım Dün özelde kan verdim değerim 79.06 çıktı sizce değerim nasıl?
Gayet güzel çıkmış önemli olan 2 gün sonraki değerin iki katı artması yarın tekrar kan verin

daha gecikme yaşamamışsın ve değerin pozitif. bu güzel bir şey. ama 2 gün sonraki artış önemli. 2 gün sonra mümkünse aynı yerde ve saatte kan verin, hayırlı olsun :)

İki güne bir değerinizi ölçtürün en az %60 yükseliyorsa sorun yok. Hayırlı olsun🌼

daha gecikme yaşamamışsın ve değerin pozitif. bu güzel bir şey. ama 2 gün sonraki artış önemli. 2 gün sonra mümkünse aynı yerde ve saatte kan verin, hayırlı olsun :)
Bundan aylar önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Adetim geçmesine rağmen değerim 27 di ona göre inşallah sağlıklı ve tutar 🥰 cevapladığın için teşekkürler ❤️

Bende Adetten bir gün önce test verdim 70 çıkmıştı iki gün sonra 196 oldu korkmayın iyi bir değer

İnşallah sağlıklıdır ve sana sıkı sıkı tutunur 🌸
Stres yapmamaya çalış akışına bırak..

Merhaba değeriniz gayet güzel yükselmiş hayırlı olsun :) bende yeni kimyasal gebelik geçirdim bana da dua ederseniz çok mutlu olurum :KK15:
Ben bebeği kucağıma almayana kadar sevinemem inan rabb'im hayırlısından nasip etsin inşallah, çok geçmiş olsun canım ne kadarlıktı değerin kaçtı en son

Ben bebeği kucağıma almayana kadar sevinemem inan rabb'im hayırlısından nasip etsin inşallah, çok geçmiş olsun canım ne kadarlıktı değerin kaçtı en son
Ben ilk kan verdiğimde değerim şüpheli demişti doktor beta 3,5 çıkmıştı yükselebilir 2 gün sonra tekrar ver demişti 2 gün sonra 15 çıktı ama ondan 2 gün sonra verdiğimde 13 e düştü birkaç sonra da kanamam oldu zaten düşürdüm malesef :( değer olarak çok küçük muhtemelen geç döllenmişti

Ben ilk kan verdiğimde değerim şüpheli demişti doktor beta 3,5 çıkmıştı yükselebilir 2 gün sonra tekrar ver demişti 2 gün sonra 15 çıktı ama ondan 2 gün sonra verdiğimde 13 e düştü birkaç sonra da kanamam oldu zaten düşürdüm malesef :KK43: değer olarak çok küçük muhtemelen geç döllenmişti
Daha iyisi olur elbet allah hayırlısından versın inşallah canım üzülme, nice hastalıklı bebekler doğuyor şükür edelim iyisini isteyelim 🙇‍♀️❤️

Back
X