Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne güzel 5in üzerinde işte değeriniz zaten kağıtta bile pozitif yazıyordur. 2 gün sonra tekrar kan verip öyle tedirginliğe başlayın. Ben sevinmekten buraya yazmayı bile düşünemezdim
Merhabalar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah benimde bir sorum olacak bugün kan tahlili verdim beta 11.56 çıktı hamilelik varmıdır regl 3gundur gecikiyor
Merhabalar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah benimde bir sorum olacak bugün kan tahlili verdim beta 11.56 çıktı hamilelik varmıdır regl 3gundur gecikiyor
Canım ciğerim. Verdiğin tahlilde zaten pozitif yazmıyor mu? Kusura bakma, ben ilk kan verdikten sonra internete girip beta sonuçlarını araştırdım. Zaten bu bilgi sabittir değiişmez. O yüzden buraya sormakla zaman kaybetme 2 gün sonrasına artmasını bekle ve kadın doğuma git.
Teşekkür ederim yorumunuz için kadın doğumda yapıldı sonuçları geç çıktığı için yarına kaldı internette baktım emin olamadım sonuçta pozitif yazmıyor sadece değeri yazıyordu