Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhara ben pazar günü yumurta çatlatma iğnemi vurdum salı günüde aşılama işlemi yapıldı ve bugün cumartesi dayanamayıp kan verdim beta hcg 8.50 çıktı sizce iğnelerin etkisimi yoksa gebelik varmı
Kızlar merhara ben pazar günü yumurta çatlatma iğnemi vurdum salı günüde aşılama işlemi yapıldı ve bugün cumartesi dayanamayıp kan verdim beta hcg 8.50 çıktı sizce iğnelerin etkisimi yoksa gebelik varmı
Merhaba cnm aynı gün aşılama olmuşuz bendaha hiç test yaptırmadım. İğne etkisi 12. Gün geçiyor diye biliyorum inşallah bebeğin seninledir cnm.
Belirtin varmı
Merhaba cnm aynı gün aşılama olmuşuz bendaha hiç test yaptırmadım. İğne etkisi 12. Gün geçiyor diye biliyorum inşallah bebeğin seninledir cnm.
Belirtin varmı
Ayy çok sevindim Benim aşılamadan sonra beta hcgm 7 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vereceğim sizin adınıza çok sevindim bana da dua eder misiniz yükselsin umudum kırılmasın