Beta hcg 8 çıktı

A
10.9 değerini ne zaman öğrendiniz adetten önce mi sonra mı bir de tahmini ilişkiden kaç gün sonra bu değer çıktı sizde
Adetten 1 gün önce öğrendim üstelik kahverengiyle baslayan kırmızı pembe kanamalarım oldu ağrıyla beraber ben düşük zannettim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için ama o kanamaya rağmen tutundu bebeğim Rabbim yaşayacak ömür veriyosa o bebek bir şekilde tutunuyor işte

Bu arada ilişkiden 10 gün sonra öğrendim

merhaba kimyasal gebelik oldugunuz nasıl anlasıldı nasıl anlasılıyor bunlar bende 12 gün önce test yaptım silik dahi cıkmadı 2 gün önce yaptım baya belirgin cıktı kanımda 1190 cıktı ama cok stresti bi durum sanırım bu korku heycan stres hersey var :)

Kimyasalı değerden anlıyorsun bir gün 100 se iki gün sonra 200 olması lazım belirli aralıklarla düzenli olarak en az iki katı artıyorsa sıkıntı yok

Sabah yine adet sandım yine olmadım ya nolacak boyle

Bu arada ilişkiden 10 gün sonra öğrendim
Ya ben napacağımı şaşırdım kahverengi pıhtı gibi lekelenmem oldu sabah şimdi de ancak peçeteyşe silersem geliyor adet kanamam başlamamış hala değer çok düşük olduğu için ihtimal vermiyorum ama adet de olamadım bi türlü napmalıyım

Nasıl anlaşıldı kahverengi kanamam oldu ve beta hcg değerim düşmeye basladı kimyasaö gebelik bu dedi doktor kendi kendine düşücek kanamayla dedi zaten birkaç gün sonra da kanamam baslamıstı siz düzenli takip edin değerinizi 4000 5000 lere çıkınca kese için ultrasonla bakıyolar o zaman sağlıklı gebelik olup olmadığı anlaşılıyo zaten gönlünüze göre olsun insallah hersey

tşk ederim benim son regl tarihim 31 aralık bugun ultrasyonda kese göründü kan değerimde 3 gün önce 1190 dı su an kaç bilmiyorum kan verdm ama 1 haftaya cıkacak bütün hepsi darısı isteyen herkesn basına olsun inş kalp atısını duyarsam rahatlıcam bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…