• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg 8 ve Artış Trendi Hakkında

lilagulcicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2025
2
0
1
38
Merhabalar,

Geçtiğimiz gün HCG değerim 8 çıkmıştı. Dayanamadım 1 gün sonra (26 saat) tekrar yaptırdım 22.1 çıktı. Yine aradan yaklaşık 1 gün geçtikten sonra (20 saat) test yaptırdım bu sefer de 40.9 çıktı.

Doktorum ile görüşüyorum tabii ki. Onun yönlendirmelerinden ayrı olarak sizlere de danışmak istedim. Malum heyecanlı ve gergin bir dönem haliyle... Bu 3 günlük trende bakarsak eğer; sizce kimyasal riski nedir? Dış gebelik riski nedir? İnşallah keseyi ve kalp atışını görünce birçok şey daha anlaşılır olacak fakat bu durumda "an itibariyle" sağlıklı gebelik olasılığım nedir?

Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Merhabalar,

Geçtiğimiz gün HCG değerim 8 çıkmıştı. Dayanamadım 1 gün sonra (26 saat) tekrar yaptırdım 22.1 çıktı. Yine aradan yaklaşık 1 gün geçtikten sonra (20 saat) test yaptırdım bu sefer de 40.9 çıktı.

Doktorum ile görüşüyorum tabii ki. Onun yönlendirmelerinden ayrı olarak sizlere de danışmak istedim. Malum heyecanlı ve gergin bir dönem haliyle... Bu 3 günlük trende bakarsak eğer; sizce kimyasal riski nedir? Dış gebelik riski nedir? İnşallah keseyi ve kalp atışını görünce birçok şey daha anlaşılır olacak fakat bu durumda "an itibariyle" sağlıklı gebelik olasılığım nedir?

Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutunur bebeğiniz 🙏

saatlere göre artışınız gayet güzel. tabi takip şart. bildiğim kadarıyla dış gebelik kese görünme betasına gelene kadar anlaşılmıyor. tek belirtisi yumurtalıklar tarafında şiddetli kramp diye biliyorum.
ben kimyasal geçirdiğim zaman doktorlarım dış gebelik olmasından da şüphe etmişlerdi betam 146'dan 183 olmuştu düzenli olarak kan vermeye devam etmemi eğer böyle azar azar artış devam ederse dış gebelik olacağını söylemişlerdi.
ancak betam düşmeye başlamıştı kimyasal demiştik.
kimyasal gebelik içinde maalesef beta takibi yapmanız gerekiyor.
Bebeğiniz sağlıcakla tutunsun güzel sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah 🩷

öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutunur bebeğiniz 🙏

saatlere göre artışınız gayet güzel. tabi takip şart. bildiğim kadarıyla dış gebelik kese görünme betasına gelene kadar anlaşılmıyor. tek belirtisi yumurtalıklar tarafında şiddetli kramp diye biliyorum.
ben kimyasal geçirdiğim zaman doktorlarım dış gebelik olmasından da şüphe etmişlerdi betam 146'dan 183 olmuştu düzenli olarak kan vermeye devam etmemi eğer böyle azar azar artış devam ederse dış gebelik olacağını söylemişlerdi.
ancak betam düşmeye başlamıştı kimyasal demiştik.
kimyasal gebelik içinde maalesef beta takibi yapmanız gerekiyor.
Bebeğiniz sağlıcakla tutunsun güzel sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah 🩷
İnşallah . Teşekkürler; cevabınız ve iyi dilekleriniz için. Sizin için de en hayırlısını dilerim. Dün akşam da test yaptırdım. 90 küsur gelmişti. İnşallah sağlıkla....

İnşallah . Teşekkürler; cevabınız ve iyi dilekleriniz için. Sizin için de en hayırlısını dilerim. Dün akşam da test yaptırdım. 90 küsur gelmişti. İnşallah sağlıkla....
artışı güzel görünüyor aynı yerde ve aynı saatlerde vermeye devam edin. dilerseniz kan verme günlerinizi 4-6 günde bir e çıkarabilirsiniz. artış devam ediyorsa daha vermeyin 3.000 olacağı günü hesaplayıp doktor randevunuzu alın keseyi karından görmek için 🙏

Back
X