Beta HCG 9.09 Hamile Miyim?

Magenda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
24
11
3
23
Herkesin değerleri çok yüksek seyrediyor. Son adetimin başlangıç günü 4 şubattı. 16 şubatta çatlatma iğnesi oldum. 28 şubat kan verdim değerim 9.09 Çok mu düşük? Gebelik var mı? Acil de yaptırdım doktor net konuşmadı. Kafam karıştı internetten araştırınca. Doktor sadece varsa bile şuan aşırı küçük ya bir haftalık yada 10 günlük dedi. Randevular dolu olduğu için hastaneye de gidemiyorum. Gebe hanımlar sizin nasıldı?

Gebelik var evet ama doktorun dediği gibi çok yeni olduğu için değeriniz düşük
İki gün sonra yine yaptırmalısınız.

Regl gününüz geçti mi ? Değerinizin bundan sonra katlanarak artması önemli olan iki günde bir

Evet değer düşük ama biraz da erken yaptırmış olabilirsiniz. Muayeneye gitseniz bile kese vs göremezsiniz. En mantıklısı 2 güne bir aynı yerde aynı saatte kan verip yükselişi takip etmek.

Hamilesin canım bı haftalik

Yarın yine kan ver

Reglime 5 6 gün var. Bugün yine kan verdim. Birazcık yükselse içim rahatlıcak.
Regli geçene kadar bence birşey yapma... Psikolojik olarak çok fazla etkiliyor hcg takibi... Reglin geçtikten sonra yeniden git. 60-100 arası bir şey çıkacaktır büyük ihtimal o zaman emin olursunuz. Şuan kimyasal olduğun içinde yüksek olabilir, normalde vucudumuzda zaten hcg artıyor, sadece takip etmedigimiz için anlayamıyoruz bu dönemlerde...

Rabbim kalbine göre en hayırlısını versin. Senin için dua edeceğim

14.08 olmuş değerim bugün. Cuma günü randevum var bi doktor da görsün istiyorum. Allah razı olsun sağolun varolun

Reglime 5 6 gün var. Bugün yine kan verdim. Birazcık yükselse içim rahatlıcak.
Daha çok erken yaptırmışsın tahlili. Regl gününe kadar baya artar. Kana yeni karışmış hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…