Evde test yapmadin mi yapsaydin cikardiBenim de 5. Gün embriyosu canıminşallah ya dua et rabbim bekleyen herkesin tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde test yapmadin mi yapsaydin cikardiBenim de 5. Gün embriyosu canıminşallah ya dua et rabbim bekleyen herkesin tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
![]()
Yapmadım canım hiç içimden gelmiyor korkuyorumEvde test yapmadin mi yapsaydin cikardi
Sen de mi yapmadınYapmadım canım hiç içimden gelmiyor korkuyorum![]()
İnsallah yarin guzel haberleri duyarsin korkma stres yapma allah gönlümüze gore versin. Hayirlisi neyse onu nasip etsinYapmadım canım hiç içimden gelmiyor korkuyorum![]()
Yaaaİnsallah yarin guzel haberleri duyarsin korkma stres yapma allah gönlümüze gore versin. Hayirlisi neyse onu nasip etsinben dayanamadim yaptim valla cift cizgi cikti persembe kan vercem
İnşallah dualarim seninle insallah yarin buraya guzel haberlerle dönersin.Yaaao zaman anne adayı olarak bana da bu gece dua eder misin
inşallah değerin çok güzel çıkar rabbim hepimizi sevindirir
Sağol canım inşallahİnşallah dualarim seninle insallah yarin buraya guzel haberlerle dönersin.Belirtin var mi senin
Bende birsey yok ne yaptin verdin mi kan ?Sağol canım inşallahadet ağrılarım var senin?
Yok canım 2 de randevumBende birsey yok ne yaptin verdin mi kan ?
Hadi hayirlisi haber vermeyi unutmaYok canım 2 de randevum![]()
Canım hiç adet ağrın olmadı mıHadi hayirlisi haber vermeyi unutma
Yok benim bu gun 9. Gunüm hoc agrim olmadi bu gun hafif kasklarim sizlar gibi o da belli belirsiz bende yarin sabah gidicem kan vermeyeCanım hiç adet ağrın olmadı mı![]()
Hadi inşallah çok güzel çıkar canım sonucun benim de sabah adet ağrım vardı kasıklarımda ama şimdi bir şey yok kan verdim bakalım 2 saate çıkar dediler ama e nabıza düşmezmiş hemenYok benim bu gun 9. Gunüm hoc agrim olmadi bu gun hafif kasklarim sizlar gibi o da belli belirsiz bende yarin sabah gidicem kan vermeye
1 satte cikiyo hemen dusuyo normalde 1 saat sonra kontorl et surekli 2 saatti bulmazHadi inşallah çok güzel çıkar canım sonucun benim de sabah adet ağrım vardı kasıklarımda ama şimdi bir şey yok kan verdim bakalım 2 saate çıkar dediler ama e nabıza düşmezmiş hemen
Nerde verdin kani acilde miAaaa hadi inşallah![]()
2.kan değeriniz kaç çıkmıştıİnşallah canım ya zaten bir süre ara vericem bu süreç yordu beni kimyasaldan sonra kendiliğinden kalan var ama hayırlısı artık
Çiktı mi sonucun canim baktin miAaaa hadi inşallah![]()
Kadın doğuma randevu aldım canım hastanedeNerde verdin kani acilde mi
Çıkmadı hala yaÇiktı mi sonucun canim baktin mi