Beta Hcg 9.6

Busra369

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
310
84
98
Merhaba kızlar adet gecikmemin 14. günü kan verdim beta hcg değerim 9.6 çıkmış.14 gün adet gecikmesine göre değer normal mi sizce bilenler yorumlayabilir mi?

Merhaba kızlar adet gecikmemin 14. günü kan verdim beta hcg değerim 9.6 çıkmış.14 gün adet gecikmesine göre değer normal mi sizce bilenler yorumlayabilir mi?
Benim 1 aylik gecikmemde 48 çıkmıştı 2 gunde bir hcg testi vermen lazim ayni saatte vermeye özen göster iki gunde bir bu deger 2 katina çıkması gerekiyor eger duzenli olarak yukselirse hemen bir kadin dogum dr.una görün hayirlisi olsun

Çok teşekkür ederim

Maalesef bu sabah kanamam geldi beta hcg değerim 9.6dan 4.71'e düşmüş kimyasal gebelik adetle birlikte sökülecek dedi doktor Nasip değilmiş Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin herkese

Maalesef bu sabah kanamam geldi beta hcg değerim 9.6dan 4.71'e düşmüş kimyasal gebelik adetle birlikte sökülecek dedi doktor Nasip değilmiş Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin herkese
Hiç üzülme tekrar nasip olucak inşallah senin için çok dua edicem

Bende sizin gibi kimyasal gebelik geçirdim kanamanız hâlâ devam ediyor mu acaba

İnşallah ya, biz çalışmalara bugün başlıyoruz inşallah, size bi şey sorcam bu arada siz kaç günde bir adet oluyorsunuz yumurtlama gününüz kaçıncı güne denk geliyor
Canım normalde bir ay 17sinde olduysam diğer ayda 17sinde gelirdi 30-31 günde adet oluyorum yani yumurtlama günü mü kesin olarak bilmiyorum uygulamada adet bitimimin 16. günü gösteriyor ama ne kadar doğru tartışılır.Geçen ay 10-12 gün ovülasyon testi yaptım 12. güne kadar tam pik göremedim elimdeki testler bitincede devam edemedim maalesef.Ama geçen ay ovülasyon testi yapmama rağmen 1 gün ilişki 1 gün ara şeklinde ilerledik.

Hayır canım normal adet gibi 6-7 gün sürdü ilk 2 gün çok ve ağrılı geldi sadece
Canım hemen hemen aynı şeyi yaşamışız. Bu ay yine dene düşükten sonraki ay hamile kaldım tekrar. Adet sonrası akıntının yoğun olduğu günlerde yumurta çatlamış demektir ben bunu takip ederek tek ilişkide oldu. 2 günde bir ilişkiye girmen lazım akıntının yoğun olduğu dönem

Bu ayda deniyoruz canım 6 şubat son adet tarihimdi. Bu ay çok kafama takmak istemediğim için adet bitimimden sonra bazen 1 gün bazen 2 gün arayla ilişkiye girdik.Kanamam 1 şubatta gelmişti 12 gün kalmış gösteriyor takvim bakalım hayırlısı nasipse olur inşallah Çok sevindim adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Heyecanla bekliyorum güzel haberlerini canım. Benim bebeğim doğdu 6 buçuk aylık olduk bile Allah sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Heyecanla bekliyorum güzel haberlerini canım. Benim bebeğim doğdu 6 buçuk aylık olduk bile Allah sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Yaaa çok sevindim canım ömürlü olsun inşallah rabbim sağlıklı ömür versin Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…