Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neden bu kadar erken test yaptırdın cnm?hamilesin yada değilsin demek için erken bu değere bakıldığında çatlatma iğnesinin etkisi vücutta hala devam eder o yüzden bu değer çıkmış olabilir..inşallah hamilesindir ama bence hemen kaptırma kendini sonra kötü çıkarsa çok üzülürsün..
neden bu kadar erken test yaptırdın cnm?hamilesin yada değilsin demek için erken bu değere bakıldığında çatlatma iğnesinin etkisi vücutta hala devam eder o yüzden bu değer çıkmış olabilir..inşallah hamilesindir ama bence hemen kaptırma kendini sonra kötü çıkarsa çok üzülürsün..
bence de bu değer net bişi ifade etmez tabi bizim dileğimiz hamile olmandır ama
çatlaTma iğnesinin faktörünü de unutmamak lazm
bu arad benim de bugün 8.günüm beklemedeyim
inşlh iyi sonuçlar alırız
o kadar kişi bakmış konuya tam 73 kişi ama yalnızca iki kişi cevap vermiş . en azından iyi dilekler yazılabilirdi. ben bundan sonra bu konuya bakacaklar için söylüyorum SAKIN ERKEN TEST YAPTIRMAYIN AŞILAMA OLANLAR SÖZÜM SİZE SONRA BENİM GİBİ YIKILIRSINIZ HAMİLE DEĞİLİMM=(((
Testi çok erken yaptırmışsın şuan bu sonuç gebeliktende olabilir çatlatma iğnesindende olabilir.İnşalalh hamilesindir.Ama bunu öğrenmek için adet gününü beklemekten başka çare yok gibi.Ben aşılamalarımda aşılama gününden 13 gün sonra adet olmuştum 6 gün daha bekle adet olmazsan tekrar test yaptırrsın.
o kadar kişi bakmış konuya tam 73 kişi ama yalnızca iki kişi cevap vermiş . en azından iyi dilekler yazılabilirdi. ben bundan sonra bu konuya bakacaklar için söylüyorum SAKIN ERKEN TEST YAPTIRMAYIN AŞILAMA OLANLAR SÖZÜM SİZE SONRA BENİM GİBİ YIKILIRSINIZ HAMİLE DEĞİLİMM=(((