Beta HCG düşük olup sağlıklı doğum yapanlar varmı?

Merhaba papatyalar, 10 gün önce 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum.
Bugün kan testi günümdü ve beta HCG 33 çıktı. Transferin onuncu günü için çok düşük bir değer değil mi sizce? sağlıklı bir doğum için yeterli mi? benim gibi olanlar yazabilir mi lütfen. :(
Benim 11 mayis 24.8
13 mayis 52.8
15 mayis 102
19 mayis 138
20 mayis 131 oldu gerileme basladi

Hayır hayır sakın üzülme bende seninle aynı durumdayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift transfer oldum 26 nisanda 10 gün sonra ilk değer 13.52 çıktı iki gün sonra 21.55 çıktı 2 gün sonra 65.79 çıktı ve bugün 194.08 çıktı doktorum artık sağlıklı ilerlediğini bir hafta on gün sonra kese için çağırıcağını söyledi. Gönlünü ferah tut önemli olan düşük değer olması değil değerin düzenli olarak artması 🫶🏻
Merhaba benim 9.gün 14,3 çıktı, yarın 12. gün tekrar test vereceğim ama hiç umudum yok:(, iki gündür idrar testi yapıyorum tek çizgi var sadece 🥲

Kızlar 5.gün 4ab embriyo 9.gün 14 çıktı doktorum yükselebilir ilaçlara devam 3.gün sonra test yap dedi de hiç umudum yok ağlıyorum öyle buradan bu değer döner mi sizce ?3.denemem ilk ikisi de tuttu değerleri çok yükseldi ama birini erken doğumda diğerini düşükte kaybettim

Kızlar 5.gün 4ab embriyo 9.gün 14 çıktı doktorum yükselebilir ilaçlara devam 3.gün sonra test yap dedi de hiç umudum yok ağlıyorum öyle buradan bu değer döner mi sizce ?3.denemem ilk ikisi de tuttu değerleri çok yükseldi ama birini erken doğumda diğerini düşükte kaybettim
Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut şimdiden üzülme olmazsa o zaman üzülürüz niye yükselmesin ol deyince olduran rabbimiz var o yüzden umudunu asla yitirme stresle Allah muhafaza sana tutanan bebişini de strese girdirirsin pozitif ol pozitif düşün pozitifi çağır

Haklısında artık çok yorulduk ya bu ilk transferimde 9.gün değerim 405 di ikinci transferimde 9.gün değeri 250 di bunda 14 belli yani sağlıksız gebelik olduğu doktoruma dedim ilaçları bırakmak istiyorum anlamı yok canım yanmasın bari boşuna bırakmaycaksın dönebşlir bekleyelim diyor illa

Back
X