Aşılama beta hcg 9.95????????YARDIMMMM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

birgaribyolcu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
177
178
303
Ankara
s.a. arkadaşlar bugün aşılamamın 7. günüydü ve 9.95 çıktı beta hcg. pazartesi tekrar test yaptıracağım inş. sizce hamile olabilir miyim ??

s.a. arkadaşlar bugün aşılamamın 7. günüydü ve 9.95 çıktı beta hcg. pazartesi tekrar test yaptıracağım inş. sizce hamile olabilir miyim ??

neden bu kadar erken test yaptırdın cnm?hamilesin yada değilsin demek için erken bu değere bakıldığında çatlatma iğnesinin etkisi vücutta hala devam eder o yüzden bu değer çıkmış olabilir..inşallah hamilesindir ama bence hemen kaptırma kendini sonra kötü çıkarsa çok üzülürsün..

haklısın ama sabredemedim dua et lütfen

bence de bu değer net bişi ifade etmez tabi bizim dileğimiz hamile olmandır ama
çatlaTma iğnesinin faktörünü de unutmamak lazm
bu arad benim de bugün 8.günüm beklemedeyim
inşlh iyi sonuçlar alırız

Son düzenleme:
o kadar kişi bakmış konuya tam 73 kişi ama yalnızca iki kişi cevap vermiş . en azından iyi dilekler yazılabilirdi. ben bundan sonra bu konuya bakacaklar için söylüyorum SAKIN ERKEN TEST YAPTIRMAYIN AŞILAMA OLANLAR SÖZÜM SİZE SONRA BENİM GİBİ YIKILIRSINIZ HAMİLE DEĞİLİMM=(((

Testi çok erken yaptırmışsın şuan bu sonuç gebeliktende olabilir çatlatma iğnesindende olabilir.İnşalalh hamilesindir.Ama bunu öğrenmek için adet gününü beklemekten başka çare yok gibi.Ben aşılamalarımda aşılama gününden 13 gün sonra adet olmuştum 6 gün daha bekle adet olmazsan tekrar test yaptırrsın.

Ben konunu yeni gördüm cevap yazdım ama geç olmuş.İnşalah bir dahaki aşılamanda tutar Allah gönlüne göre versin.

umarım hamilesindir. belirti falan olmaz daha erken. yalnız gögüslerde hassaslık oluyor. gebelik hormonu yükselince allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…