- 5 Aralık 2020
- 373
- 139
- 53
- Konu Sahibi Catlovecat
beta hcg 9 adet 1 gun gecti haftaya tekrar kan ver dediler karnimda sislik var dun adet olcakmis gibi oldum gerisi gelmedi kimyasal yada dis gebelik falan olabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta değerine göre anlaşılır benim anlamadığım neden haftaya sağlık ocaklarinda iki günde bir beta değerleri bakılıyor değerin artık artmsdigina dairbeta hcg 9 adet 1 gun gecti haftaya tekrar kan ver dediler karnimda sislik var dun adet olcakmis gibi oldum gerisi gelmedi kimyasal yada dis gebelik falan olabilirmi
Haftaya gel dediler cok dusuk diye sanirimBeta değerine göre anlaşılır benim anlamadığım neden haftaya sağlık ocaklarinda iki günde bir beta değerleri bakılıyor değerin artık artmsdigina dair
Şu an beta yüksek ya da düşük kaygısı yapmayın çünkü döllenme gününü bilmiyoruz. Önemli olan iki güne bir düzenli artıs ki bu da yüzde 60 ila yüzde 100 arası, ben 13 değeri ile öğrendim adetime bir gün vardı çünkü erken dollenme yasamisim. İçinizi rahat tutup düzenli takip yapın.beta hcg 9 adet 1 gun gecti haftaya tekrar kan ver dediler karnimda sislik var dun adet olcakmis gibi oldum gerisi gelmedi kimyasal yada dis gebelik falan olabilirmi
Tesekkur ederim cok sagolunŞu an beta yüksek ya da düşük kaygısı yapmayın çünkü döllenme gününü bilmiyoruz. Önemli olan iki güne bir düzenli artıs ki bu da yüzde 60 ila yüzde 100 arası, ben 13 değeri ile öğrendim adetime bir gün vardı çünkü erken dollenme yasamisim. İçinizi rahat tutup düzenli takip yapın.
Merhaba yumurtamadan ne kadar süre sonraydıŞu an beta yüksek ya da düşük kaygısı yapmayın çünkü döllenme gününü bilmiyoruz. Önemli olan iki güne bir düzenli artıs ki bu da yüzde 60 ila yüzde 100 arası, ben 13 değeri ile öğrendim adetime bir gün vardı çünkü erken dollenme yasamisim. İçinizi rahat tutup düzenli takip yapın.
Benim yumurtlamanın 12. Günü 13.68 di ve düzenli takip yaptım bu süre zarfında iki üç güne bir kan verdimMerhaba yumurtamadan ne kadar süre sonraydıbir de iki gün sonra kan verdiniz mi
Benim de 12. Gün 11 çıktı ama bu kaset testlerde 10 11 ve 12 günde çizgi gördüm önce çok çok silik sonra biraz koyu sonra ondanda baya koyu kaset testin üzerinde 20 HCG ve üstünü saptayabilir yazıyordu kafam allak bullak oldu 11 i de görünce sürekli kimyasal mi diye korkmaya başladımBenim yumurtlamanın 12. Günü 13.68 di ve düzenli takip yaptım bu süre zarfında iki üç güne bir kan verdim
Artışlarım 13 42 120.. vb şekilde ilerlemişti ama beni baz almayin iki katına yakında olabilir artış , bence kaygı yapmayin ve testleri de çok kafanıza takmayınBenim de 12. Gün 11 çıktı ama bu kaset testlerde 10 11 ve 12 günde çizgi gördüm önce çok çok silik sonra biraz koyu sonra ondanda baya koyu kaset testin üzerinde 20 HCG ve üstünü saptayabilir yazıyordu kafam allak bullak oldu 11 i de görünce sürekli kimyasal mi diye korkmaya başladımilçedeyiz entegre Hastanesi var orada mi az ölçüyor diye kendimi teselli ediyorum sizin 13 ten sonra ne kadqr artti
Çok teşekkür ederimArtışlarım 13 42 120.. vb şekilde ilerlemişti ama beni baz almayin iki katına yakında olabilir artış , bence kaygı yapmayin ve testleri de çok kafanıza takmayınsadece artış takibi yapmanız daha doğru olur
![]()
Merhabalar canım benimde 2 gün önce 9.7 cıktı bugün tekrar kan verdim 16 ya yükselmiş çok ta yükselmemiş kesin birşey demediler ama ebe dediki boşuna 2 günde bir gelme kendinizde yığratma 10 gün snra gel herşey belli olur dedi sende ona göre karar verbeta hcg 9 adet 1 gun gecti haftaya tekrar kan ver dediler karnimda sislik var dun adet olcakmis gibi oldum gerisi gelmedi kimyasal yada dis gebelik falan olabilirmi
Dogru demisler hayirlisi olsun adet tarihiniz gectimi pekiMerhabalar canım benimde 2 gün önce 9.7 cıktı bugün tekrar kan verdim 16 ya yükselmiş çok ta yükselmemiş kesin birşey demediler ama ebe dediki boşuna 2 günde bir gelme kendinizde yığratma 10 gün snra gel herşey belli olur dedi sende ona göre karar ver
Evet 4 günDogru demisler hayirlisi olsun adet tarihiniz gectimi peki
4 gun gecikmeye beta az ama gec dollenme falan oluyomus bazilarinda en iyisi beklemek ama 10 gun biraz fazla 4 , 5 gun sonra adet olmazsaniz gidin bence baktirmayaEvet 4 gün