• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg 93 hamilelik testim silik çizgi sizce hamilemiyim

bozkan09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
9
0
1
27
Merhaba,
Adetimin son günü 28 ekim 2 gün önce kan tahlili vermiştim bugün sonuc cıktı beta hcg 93 çıktı hastaneden erkek gebelik testi aldım o da silik çıktı sizce hamilemiyimmm 🤗🤗

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4576.webp
    IMG_4576.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 53
Çokkk teşekkür ederimmmm 🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶 Allah size de istediğinizz güzel haberler nasip etsinnn 🫶🫶🫶

Merhaba,
Adetimin son günü 28 ekim 2 gün önce kan tahlili vermiştim bugün sonuc cıktı beta hcg 93 çıktı hastaneden erkek gebelik testi aldım o da silik çıktı sizce hamilemiyimmm 🤗🤗
Bende. Bugun yaptim erken gebelik testu bendede ayni sekilde cikti silik seklinde ama adetim 7 gun gecikti ama kan testi yapmadim biraz daha bekleyim diyorum bende doktor bulmak istiyorum iyi bir doktor afyonda

Sizce beb hamilemiyim

Eklentiler

• 1000032560.webp
    1000032560.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 53
Bende. Bugun yaptim erken gebelik testu bendede ayni sekilde cikti silik seklinde ama adetim 7 gun gecikti ama kan testi yapmadim biraz daha bekleyim diyorum bende doktor bulmak istiyorum iyi bir doktor afyonda
Bence sende ilk olarak aile hekimine kan verip baktırabilirsin kesin sonuç çıkmış olur İnşallah İstediğin Haberi alırsın 💕💕

Bence sende ilk olarak aile hekimine kan verip baktırabilirsin kesin sonuç çıkmış olur İnşallah İstediğin Haberi alırsın 💕💕
Insalah ama daha once dusuk yaptim ve korkuyorum ayni seyleri yasamaktan doktoorum dusuk yaptiktan sonra irsi dedi sonra birdaha hamile kaldiginda 11 haftalikta alltan dikis yapicam demistim neden dedi onu bile bilmiyorum

DUsuk yaptiktan sonra patoloji sonucu olarak bunu verdiler bana birde bana sizler yardimci olsaniz

Back
X