Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hamilesin hayırlı olsun gözün aydınMerhaba,
Adetimin son günü 28 ekim 2 gün önce kan tahlili vermiştim bugün sonuc cıktı beta hcg 93 çıktı hastaneden erkek gebelik testi aldım o da silik çıktı sizce hamilemiyimmm![]()
Bende. Bugun yaptim erken gebelik testu bendede ayni sekilde cikti silik seklinde ama adetim 7 gun gecikti ama kan testi yapmadim biraz daha bekleyim diyorum bende doktor bulmak istiyorum iyi bir doktor afyondaMerhaba,
Adetimin son günü 28 ekim 2 gün önce kan tahlili vermiştim bugün sonuc cıktı beta hcg 93 çıktı hastaneden erkek gebelik testi aldım o da silik çıktı sizce hamilemiyimmm![]()
Evet canım hamilesin hayırlı olsun gözün aydın
Çokk teşekkür ederim Allah sizede istediğiniz güzel haberleri nasip etsinEvet canım hamilesin hayırlı olsun gözün aydın![]()
Bence sende ilk olarak aile hekimine kan verip baktırabilirsin kesin sonuç çıkmış olur İnşallah İstediğin Haberi alırsınBende. Bugun yaptim erken gebelik testu bendede ayni sekilde cikti silik seklinde ama adetim 7 gun gecikti ama kan testi yapmadim biraz daha bekleyim diyorum bende doktor bulmak istiyorum iyi bir doktor afyonda
Silikte olsa belirgin çizgi bence olabilir yalancı pozitifte cıkabiliyormuş bazen beta hcg baktırabilirsinSizce beb hamilemiyim
Insalah ama daha once dusuk yaptim ve korkuyorum ayni seyleri yasamaktan doktoorum dusuk yaptiktan sonra irsi dedi sonra birdaha hamile kaldiginda 11 haftalikta alltan dikis yapicam demistim neden dedi onu bile bilmiyorumBence sende ilk olarak aile hekimine kan verip baktırabilirsin kesin sonuç çıkmış olur İnşallah İstediğin Haberi alırsın![]()
Düşükten sonra tutma ihtimali daha yüksek diyorlar zaten ama int bir araştırmanı tavsiye ederimDUsuk yaptiktan sonra patoloji sonucu olarak bunu verdiler bana birde bana sizler yardimci olsaniz
Iyi bir doktor ariyorum afyonda buraya oyuzden kayit oldum hem bilgi acisindan birde afyonda en iyi kadin dogum doktoruDüşükten sonra tutma ihtimali daha yüksek diyorlar zaten ama int bir araştırmanı tavsiye ederim
Iyi bir doktor ariyorum afyonda buraya oyuzden kayit oldum hem bilgi acisindan birde afyonda en iyi kadin dogum doktoru
Konu açabilirsin bunla ilgili daha faydalı olabilirIyi bir doktor ariyorum afyonda buraya oyuzden kayit oldum hem bilgi acisindan birde afyonda en iyi kadin dogum doktoru
Rica ederim amin bende gebeyim şükür bu ay test lerimiz aynı seninle☺Çokkk teşekkür ederimmmmAllah size de istediğinizz güzel haberler nasip etsinnn
![]()