Uzuldum hakkinda hayirlisi olsun. Yiyecegi lokmasi varsa oyle yada boyle oluyor iste.. rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasinMasallah sizinki saglikla ilerlemis, saglikla kucaginiza alin insallahbenimki malesef düsükle sonuclandi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzuldum hakkinda hayirlisi olsun. Yiyecegi lokmasi varsa oyle yada boyle oluyor iste.. rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasinMasallah sizinki saglikla ilerlemis, saglikla kucaginiza alin insallahbenimki malesef düsükle sonuclandi.
Sonuç ne olduBen tüp bebek yaptırdım yerlesma kanamasını 7. Gün yaşadım 9. Gün öğrendim kanda 2 günde bir kan veriyorum ama %40 %50 arası yükseliyor iyi bir durum degilmis![]()
Sizinde mi yavaş artıyorSonuç ne oldu
benim ilk 18 çıktı sonra 47 sonra 90 en son çarşamba verdim 180 çıktı yarın tekrar vericem , alttan baktı rahim duvarı kalınlaşmış kanama yok yumurtalıklarda iyi dedi bilmiyorum acaba dış gebelik ya da kimyasal mıSizinde mi yavaş artıyor
Doktor ne dediBenim de ilk 91 iki gün sonra da 131 çıktı bugün verdim kanıda en son
Valla doktora çıkmadım daha Reglime üç gün varken vermiştim kan ilk daha regl günüm bugünde normalde şimdi 17 kasımda vereceğim kan tekrarDoktor ne dedi
Ama senin artışın yine %60 gibibenim ilk 18 çıktı sonra 47 sonra 90 en son çarşamba verdim 180 çıktı yarın tekrar vericem , alttan baktı rahim duvarı kalınlaşmış kanama yok yumurtalıklarda iyi dedi bilmiyorum acaba dış gebelik ya da kimyasal mı
İnşallah sağlıkla gelişip kucağımıza almak nasip olur , stresli işler gerçektenValla doktora çıkmadım daha Reglime üç gün varken vermiştim kan ilk daha regl günüm bugünde normalde şimdi 17 kasımda vereceğim kan tekrar
Femara kullanmıştım ben bu ay üç yumurtam vardı tuttu çok şükür ama beta artısı iyi değil gibi pazartesi kan verince belli olacak işte tekrar
İnşallah amin Allah yüzümüze gülsün inşallah bu ayİnşallah sağlıkla gelişip kucağımıza almak nasip olur , stresli işler gerçekten
amiiinn, yarın haber veririmİnşallah amin Allah yüzümüze gülsün inşallah bu ay
Haber verirmisin yarın doktor ne dicek sana
Naptın canım iyi haberlerin olsun inşallahamiiinn, yarın haber veririna
190 dan 383 e çıkmışNaptın canım iyi haberlerin olsun inşallah