Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün gecikmiş hali benim de tam 100 dü. Artış olmuş bence gayet güzelSelamlar, perşembe 57,16 olan beta hcg bu sabah 116.39 çıktı. Normal mi regl gecikmesinin ikinci günü bugün
Öyle mi sizin de dört günden sonrası mı 100 dü o kadar üzüldüm ki daha önce bir kimyasalım olduğu için sizin değerler ne şekilde yükseldi acaba2 gün gecikmiş hali benim de tam 100 dü. Artış olmuş bence gayet güzel2 güm sonra tekrar ver istersen
Reglim 2 gün geçtikten sonra 100 dü , birkaç gün sonra verdim 300 küsürdü benim de tam 2 ye katlamadı ama arttı. 1 hafta bekledim kontrole gittim kese görüldü o şekilde yani. Siz 2 gün sonra falan tekrar verin artış olduysa bence sıkıntı yok kaldı ki artmış da yaniÖyle mi sizin de dört günden sonrası mı 100 dü o kadar üzüldüm ki daha önce bir kimyasalım olduğu için sizin değerler ne şekilde yükseldi acaba![]()
Ya çok ama çok teşekkür ederim moral oldu bana herşey gönlünüzce olsun inşallahReglim 2 gün geçtikten sonra 100 dü , birkaç gün sonra verdim 300 küsürdü benim de tam 2 ye katlamadı ama arttı. 1 hafta bekledim kontrole gittim kese görüldü o şekilde yani. Siz 2 gün sonra falan tekrar verin artış olduysa bence sıkıntı yok kaldı ki artmış da yani
Sizin de aynı şekildeYa çok ama çok teşekkür ederim moral oldu bana herşey gönlünüzce olsun inşallah![]()
Gecikmenin 4/5. Gününde 15 ile öğrenen vardı forumda. Artış var. Ama yüne de 2 gün sonra kan vermen daha doğru olur.Selamlar, perşembe 57,16 olan beta hcg bu sabah 116.39 çıktı. Normal mi regl gecikmesinin ikinci günü bugün
Anladım çok teşekkür ederimGecikmenin 4/5. Gününde 15 ile öğrenen vardı forumda. Artış var. Ama yüne de 2 gün sonra kan vermen daha doğru olur.
İnşallah güzel sonuç alırız canım olmazsa da sağlık olsun kimyasal olursa 2.olacak benimde çok üzücü ama gerçekten yapacakta hiçbir şey yokBen tüp bebek yaptırdım yerlesma kanamasını 7. Gün yaşadım 9. Gün öğrendim kanda 2 günde bir kan veriyorum ama %40 %50 arası yükseliyor iyi bir durum degilmis![]()
İns cnm bnmİnşallah güzel sonuç alırız canım olmazsa da sağlık olsun kimyasal olursa 2.olacak benimde çok üzücü ama gerçekten yapacakta hiçbir şey yok
Yanlış anlamadıysam eyer aradan 4 gün geçmiş oluyor değilmi 4 günde az artmış ama eyer 2 gundeyse normal gibi tabi doktor daha iyi bilirSelamlar, perşembe 57,16 olan beta hcg bu sabah 116.39 çıktı. Normal mi regl gecikmesinin ikinci günü bugün
Evet evet maşallahhhhMerhaba bugün ki sonucum (48 saat sonrası) 215.7 çıktı doktorum iyi arttığını söyledi. Sizce de umut var mı hala
Ya çokkk teşekkür ederim o gün içimi rahatlatan Bitek sizin yorumunuz olmuştu ne desem az kalır emin olunEvet evet maşallahhhhgayet güzel artmış bence. Zaten 48 saatte bir 2 katı veya iki katına yakın çıkması lzım sizinki de iyi artmış çok sevindimm
Kendine dikkat et bol bol dinlen sana iyi gelen şeyleri yap sağlıkla kalp atışını da duymak nasib olsun inşallahhh