Beta hcg 9700 ama kese görünmüyor

myangellll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
7
0
1
30
Lütfen böyle bişey yaşayan varsa bana da fikir versin bugün adetim geçeli 10 gün oluyor 2 gün önce idrarda hamile olduğumu öğrendim ondan bir gün önce kan vermiştim ama kan sonucum dün sabah çıktı 1700 bugün kadın doğuma gittim son adet tarihine göre 5 haftalıksın dedi ama kese görünmedi korkacak bişey yok daha küçüktür tekrar kan testi yapalım 3500 lere çıkması lazım sağlıklı ilerliyor mu bakalım dedi ve ben kan verdim 9700 çıkmış aşırı korktum doktor alttan muayene istedi yaptırmadım dış gebelik veya boş gebelik olabilir mi dedim hayır hamileliğin pozitif ama ne olduğunu görmeden bilemem dedi pazartesi tekrar gideceğim ikiz veya mol gebelik olabilirmiş başına böyle bişey gelen varmı lütfen fikir verin

8.haftaya kadar görünmemeye yolu var stres yapma betan güzel yükselmiş inşallah p.tesi görürsün

daha cok kucuk diye gorunmemesi normal ama, anlamadigim alttan niye baktirmadiniz? daha cok kucuk oldugu icin alttan bakilinca detayli gorunur.

Alttn baktırırsan düşük yaparsın dediler
oncelikle degerleriniz cok guzel, ikiz gebeliktir umarim, saglikla kucaginiza alirsiniz insallah ama oyle sacmalikmi olur, kim soyledi bunu? oyle birsey olsa doktor zatenbahseder. Hayatimda ilk defa boyle birsey duyuyorum, sizde hic okuyup arastirmiyormusunuz. Hamileligin en baslairnda kese bebek cok kucuk oldugu icin alttan muayene ile daha detayli gorunuyor, bende kalp atisi ilk oyle duyulmustu. Alttan muayene kotu birsey degil.

Bu söylediğiniz beni rahatlattı Pazartesi bakabiliriz dedi doktor ozaman izin vereyim

Eskilerin saçma sapan hurafeleri işte. Bana da demişlerdi alttan baktirma çocuk düşer diye. Öyle olsa doktor niye baksın?

İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız.

Eskilerin saçma sapan hurafeleri işte. Bana da demişlerdi alttan baktirma çocuk düşer diye. Öyle olsa doktor niye baksın?

İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız.
İnşallah çok teşekkür ederim ama çok korkuyorum kötü bişey çıkacak diye

Hayır öyle bişey demek istemedim ben utandığım için yaptırmak istemedim bir akrabam da sakın yaptırma anında düşürürsün dedi daha çok korktum

Allah aşkına doktorunuza güvenin. Utanmayın. Kimseyi de dinlemeyin. Yarın gidin vajinal muayene olun ve rahatlayın.

Mesala benim doktorum beta 3 bin olunca, kanama yoksa, ilk muayenelerimi ben hep alttan yaparım olup biteni net gormek icin dedi. Ve hamileyken zaten normal muayenedeki gibi içine çokta sokmadi, vajinanin girişinden herseyi gördü.
Eski zamanlarda Allah bilir nasil bir aletle vajinayi acip içine ışıkla bakiyorlardi. Seni korkutan kisiler o neneler teyzeler diye düşünüyorum.. Doktor gerek gördüyse vardir bir bildiği.

Kan değerimi bilmiyorum ama aşılama ile hamile kaldım kendi hesabıma göre 5+4 olmam lazım. Bugün doktora gittim kese görünmedi. Siz bugün gidecektiniz doktora sanırım gittiniz mi son durumunuz nedir acaba?

Kan değerimi bilmiyorum ama aşılama ile hamile kaldım kendi hesabıma göre 5+4 olmam lazım. Bugün doktora gittim kese görünmedi. Siz bugün gidecektiniz doktora sanırım gittiniz mi son durumunuz nedir acaba?
Mesajınızı yeni gördüm evet gittim Pazartesi karnımdan baktı minik bir kese oluşmuş ama içinde bebek görünmüyordu dış gebelik olabilir alttan bakmalıyım dedi bende itiraz etmedim alttab baktığı anda bebek göründü daha çok minik 1 milim dedi 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim inşallah bu arada 6 haftalık olmuştu Pazartesi yani 6 haftalıkken alttan anca göründü bebeğim

Kese 8. Haftada göründü benim de. Geç döllenme olabilir, beta HCG gayet iyi, bir sorun yoktur. Herkes aynı stresli dönemlerden geçiyor galiba, okuyunca gülümsedim:)

Kese 8. Haftada göründü benim de. Geç döllenme olabilir, beta HCG gayet iyi, bir sorun yoktur. Herkes aynı stresli dönemlerden geçiyor galiba, okuyunca gülümsedim:)

Peki sizde kanama ya da lekelenme oldu mu acaba inşallah bizlerde ilerde bugünleri gülümseyerek anarız sizin gibi. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin

Konu sahibi bence korkmamalisin bebeginde yavas yavas buyur. 6. Hafta bile karindan gorunmediyse gec dollenme olabilir. 7. Haftandan sonra hem gorur hem duyarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…