Kaç gününüz kaldıDayanmaya çalışıyorum bende korktuğum için birşey varsa sıkıntı olmasın diye ama zaman geçmiyor sankı hangi marka alsam da yapsam deli gibi araştırıyorum şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gününüz kaldıDayanmaya çalışıyorum bende korktuğum için birşey varsa sıkıntı olmasın diye ama zaman geçmiyor sankı hangi marka alsam da yapsam deli gibi araştırıyorum şuan
Valla iğneden 14 gün sonra diyor buradakı kişiler benım bugün 10.günümKaç gününüz kaldı
Az kalmış az daha sabır inşallah güzel haber alacaksınnnValla iğneden 14 gün sonra diyor buradakı kişiler benım bugün 10.günüm
İnternetten test siparişi verdim 30 Ekim teslimat gözüküyor awox söyledim inşallah orjinaldir hem onu da beklerken zaman geçerAz kalmış az daha sabır inşallah güzel haber alacaksınnn![]()
Az kalmış az daha sabır inşallah güzel haber alacaksın
Yaa benim ağrım yer değiştirdi bu normal mi acabaaaAz kalmış az daha sabır inşallah güzel haber alacaksınnn![]()
Az kalmış az daha sabır inşallah güzel haber alacaksı
bugun 12. Gün erken gebelik testi yaptım nagatif çıktı tutmadı sanırımAz kalmış az daha sabır inşallah güzel haber alacaksınnn![]()
Konu sahibesi siz ne yaptınız? Tekrar beta baktırdınız mıAdetime 3 gün kala test yaptim silik cikti gittim kan verdim 98 beta hcg cikti. Karın agrilarim var. Hafif ishallikte var. Doktoruma soyledim. O da agrilarim biraz belirgin oldugu icin dış gebelik belki olabilir dedi ve ultrasona yonlendirdi. Yarin gidicegim yine ultrason icin ama sizce bu deger normal mi ? Agrilarimn sebebi ishallikte olabilir yerlesme agrisi da olabilir bilmiyorum. İlk gebeligim ve cok geriliyorum cidden.
Valla iğne vurulduğumun 12 . Günü ne zaman döllendi bilmiyorum kiDöllenmenin mi 12. Günü? Öyleyse yine de çok erken
Ne saman yapman lazım tam olarak moralim de çok bozulduDöllenmenin mi 12. Günü? Öyleyse yine de çok erken
Ben tahmini döllenme tarihinden 13. Günde yaptıgımda idrarda negatifti. Minumum 14 gün geçsin deniyor. Hem geç öğrenmek bence daha güzel bu sefer de beta yükseldi mi yükselecek mi düşük mü diye tedirgin oluyor insan biraz sabırNe saman yapman lazım tam olarak moralim de çok bozuldu
Doğru dıyorsun bende kan pıhtılaşması var da onda. Korkuyorum yoksa hıc sorun değil ilk gebeliğini 1 ay sonra öğrenmiştim her zaman ki gecikmem dedim 5 liralık markasını bile hatırlamadım testle direk pozitifi gördüm bunda sımdı prodıctor erken aldım gözle görülür sadece hafif kırmızılık vardı ama buraya atamadım çok çok kendim zor görüyorum yani trendyoldan sımdı awox söyledim anca gelir zaten zamanda geçer onu beklerkenBen tahmini döllenme tarihinden 13. Günde yaptıgımda idrarda negatifti. Minumum 14 gün geçsin deniyor. Hem geç öğrenmek bence daha güzel bu sefer de beta yükseldi mi yükselecek mi düşük mü diye tedirgin oluyor insan biraz sabır![]()
Marka öneriniz var mı benım canım çok yandı bu konuda da herkese soruyorumSiz gebeymiş gibi dikkat edin her şeye ama testi bekleyin biraz daha yoksa hayal kırıklıgı oluyor
Ben de burda awox dydumMarka öneriniz var mı benım canım çok yandı bu konuda da herkese soruyorum
Ben aynı anda predictor, awox, laboquick kaset test yaptım. Predictor bende de aşırı silik gözle zor görülür çıkarmıştı. Awox ve Laboquick gayet net kırmızı verdi. Ve kan değerim sadece 16ydı.Marka öneriniz var mı benım canım çok yandı bu konuda da herkese soruyorum
Baktirdim eveeet. 22 ekimde verdigim 211. Dün verdiigm kanda 2888.6 hcg cikti :)Konu sahibesi siz ne yaptınız? Tekrar beta baktırdınız mı
Maşallahhhh :)Baktirdim eveeet. 22 ekimde verdigim 211. Dün verdiigm kanda 2888.6 hcg cikti :)
Ayin 6sında randevum var. Sizinle nerdeyse ayni gidiyoruz. :)Maşallahhhh :)
Ben de 22 ekimde vermiştim 354dü dün verdim 2700 olmuş :)) doktora ne zaman gideceksi