Gebeliğe Hazırlık Beta hcg acil bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hatice90

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
102
57
298
34
Arkadaşlar merhaba 8 gündür adetim gecikti bikac test yaptim negatifti. Bugün karnıma giren ağrılar ve mide bulantısıyla hastaneye gittim. Çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için şüphelendim gecikmeyi ona bağladım. Doktorda o yüzden gecikmissindir ama yinede beta hcg istedi. Değerim 6.24 çıktı bugün ve çok ileri derecede enfeksiyon gözüküyor. Tekrar yarın gidicem idrar sonucunu baya anlıyorum ama bu beta hcg sınırda degilmi ne anlamam gerekiyor bundan ? Bundan 6 ay önce böyle bişi başıma geldi kimyasal gebelik geçirmiştim yinemi o durum acaba

Canım bende hemen hemen seninle aynı durumda sayılırım 5 gün geciktim bu gün idrarda test yaptım negatif 3 gün öncede kan verdim 1.20
5 üstü gebelik var demek diye biliyorum ben ama yine burda okumuştum aşırı idrar yolu enfeksiyonları bhcg değerini yüksek gösterebiliyormuş
Bence sen hamile olabilirsin ve yeni döllenmiş olabilir idrarda baktın mı peki gerçi onlardan değer 10 üstü olunca ancak pozitif gösteriyormuş pek güvenmemek lazım inşallah hamilesin dir istiyorsan tabii. 2 gün sonra tekrar kan ver bence

Çok geçmiş olsun canım ama değerin 5in üstünde çıkmış gebelik var gibi duruyor hayırlısı neyse o olsun inşallah

Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende idrar yolu enfeksiyonu yüzünden pek ihtimal veremedim. 2 gün sonra tekrarlarim insallah

Merhabalar hanımlar ilk defa böyle birşey yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim Adetime 5 gün var test yaptım pozitif çıktı koyu bir çizgi hemde ertesi gün yaptım gene çıktı daha sonra kan verdim adete olmama 4 Gün var daha hcg degeri 6.4 çıktı yükselir mi acaba çok mı erken davrandım ki

Yükselir cnm merak etme daha erken

Evet çok merak ediyordum erken oldu tekrar kan vereceğim inşallah yükselir. Amiiin rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…