beta hcg acil cevaplarınızı bekliyorum lutfen

blacksky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
88
19
3
merhabalar herkese ilk önce bir konuda danısmak ıstedım sızlere belkı konu hakında bılgısıolan vardır dıye . konuya geliyorum kısaca kuzenım reşit değil daha henuz idrar testınde pozıtıf cıktı testı ve beta hcg yaptırtmak ıstıyoruz hastanede sorun olur mu bu yas acısından ?

İdrarda pozitif çıktıysa çok büyük ihtimal hamiledir ama hastanede sıkıntı olur mu bilgim yok evli değil anlaşılan

Hayır olmaz. Aynı sorunu arkadaşımda yaşadı ama test yaptırıp çıktı sağlık ocağında yaptırmasın devlet hastanesinde veya özelde yaptırsın. Özelin acilinden midem bulanıyo başım dönüyo gibi hamilelik belirtisi şikayetiyle girerse ücretsizde öğrenir

Hayır olmaz. Aynı sorunu arkadaşımda yaşadı ama test yaptırıp çıktı sağlık ocağında yaptırmasın devlet hastanesinde veya özelde yaptırsın. Özelin acilinden midem bulanıyo başım dönüyo gibi hamilelik belirtisi şikayetiyle girerse ücretsizde öğrenir
Teşekkür ederim ilginiz için

merhabalar herkese ilk önce bir konuda danısmak ıstedım sızlere belkı konu hakında bılgısıolan vardır dıye . konuya geliyorum kısaca kuzenım reşit değil daha henuz idrar testınde pozıtıf cıktı testı ve beta hcg yaptırtmak ıstıyoruz hastanede sorun olur mu bu yas acısından ?
18 yaşindan küçuksen ve resmi evliligin yoksa gebelikte varsa direk adli vakasın tatlim kısa ve net.

Kuzenin eğer reşit değilse bir hastaneye gittiğinizde polis çağıracaklardır.

Reşit olmadıgın halde neden birliktelik yaşadin ve gebe kaldın hastaneyede gitmekten korktugunuza göre ailede bilmiyodur heralde merk ettim :KK34:

Back
X