- 8 Nisan 2023
- 62
- 43
- 3
- 24
- Konu Sahibi Mervesavas28
Merhabalar 28 temmuz cuma günü kan verdim beta hCG 212 çıktı bugün tekrar kan verdim 1755 çıkmış acaba bu yükseliş az mı yardımcı olabilir mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallahYükselişiniz az değil gayet normal. Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah.
İki günde ikiye katlamasi gerek.Eger doktorunuz da normal diyorsa normaldir.Yükselişiniz az değil gayet normal. Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah.
Doktorlar grevdeymiş o yüzden gösteremedim kanı bile sağlık ocağında vermek zorunda kaldımİki günde ikiye katlamasi gerek.Eger doktorunuz da normal diyorsa normaldir.
Bence normal iki günde bir iki katına çıkisini normal olarak kabul ediyor doktor.Sizin yaklaşık 6 gün filan oluyor sanırım 28 temmuzdan itibaren .İki günde iki kat artsa biraz fazla bile yükselmiş.Guzel .Hayırlı olsunDoktorlar grevdeymiş o yüzden gösteremedim kanı bile sağlık ocağında vermek zorunda kaldım
Teşekkürler Allah razı olsun ❤Bence normal iki günde bir iki katına çıkisini normal olarak kabul ediyor doktor.Sizin yaklaşık 6 gün filan oluyor sanırım 28 temmuzdan itibaren .İki günde iki kat artsa biraz fazla bile yükselmiş.Guzel .Hayırlı olsun![]()
Kızlar bana yardim edin kimyasal gebelik yasadim 1 ay once 11gun adet gecikmesitle beta verdim 26.34 cikti gebelik var dedi doktor 2 kati olmasi lazim carsamba gel dedi yukselirmi acabaYükselişiniz az değil gayet normal. Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah.
Verdiniz mi kanKızlar bana yardim edin kimyasal gebelik yasadim 1 ay once 11gun adet gecikmesitle beta verdim 26.34 cikti gebelik var dedi doktor 2 kati olmasi lazim carsamba gel dedi yukselirmi acaba
56,34 dün verdim canmVerdiniz mi kan
Düzenli artmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah56,34 dün verdim canm
Gercekten iyimiiiDüzenli artmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Pazartesi kan vermişsiniz 26 çıkmış çarşamba günü iki katı olması gerekiyor 2 ile çarpınca 52 çıkıyor 52 den de fazla artmış sizinkiGercekten iyimiii
Kimyasal degil buyuk ihtimal cunku gecenki gebelikte 5 gun sonra kanamayla basladi ogreneli 15 gune yakin oldu ama daha cok kucuk galiba 17si randevum var keseyi gorebilirmiyim acabaPazartesi kan vermişsiniz 26 çıkmış çarşamba günü iki katı olması gerekiyor 2 ile çarpınca 52 çıkıyor 52 den de fazla artmış sizinki
Görürsün inşallah genelde beta hCG 1500 ün üzerindeyken görünüyormuşKimyasal degil buyuk ihtimal cunku gecenki gebelikte 5 gun sonra kanamayla basladi ogreneli 15 gune yakin oldu ama daha cok kucuk galiba 17si randevum var keseyi gorebilirmiyim acaba