Merhaba hanımlar benim beta HCG değerim yüksek çıktı normalindan fazla. Geçen cumartesi kan verdim 779 çıktı bugün tekrar verdim 1895 çıktı aradan 2 gün geçti sizce fqzla değil mi neden böyle çıktı degerlerim bakabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım ben ilk öğrendimde 379 idi 2 gün sonra 779 olunca dedim heralde 2 günde +400 yükseliyor sandım oyzen şaşırdım beklemiyordum bu rakamı yinede çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinAbartılı bi yükselme olmamış bence 3 gün var zaten, 2 günde 2 katı civarı istiyolar 3 günde %150'ye yakın artış standart aslında
Gayet normal 2 günde en azından 79.8 olmalıydı sizde 1.5 günde bile gayet iyi artmışMerhaba, Kızlar cevaplarsanız çok sevinirim Benim adetlerim genelde düzensiz oluyor bu sebeple döngümü bilmiyorum. En son adetim 1 -7 Eylül arası oldu. Bu adetimden şu güne kadar yani 18 Ekim'e kadar daha hiç adet görmedim.Adetim hep geciktiği için çok şüphelenmedim ama gece tuvalete çıkmalarım sıklaşınca ve biraz da duygusallığımın arttığını farkedince evde bi idrar testi yaptım ve silik bi çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 51.53 çıktı.Sağlık ocağına gittim tekrar bi lan ver dedi
Bir buçuk gün sonra tekrar kan verdim beta hcg değerim 99.4 çıktı.Doktorun biri artışın az olduğunu söylerken diğeri de normal dedi sizde bu değerler normal mi? Sizin değerleriniz nasıl yardımcı olursanız sevinirim,teşekkür ederim
Normalde 7 haftalık olmanız lazım pazar günü ama değeriniz düşük 7 için, geç döllenmedir muhtemelenSizce bu değerlerler ve adet tarihine göre kaç haftalık olma ihtimali var?
Beta hcg 0.200 ama tüp bebek tedavisi görmüyorum şüphelendiğimden 3 hafta geçti ama 0,200 beta hcg sizce gebelik var mıAbartılı bi yükselme olmamış bence 3 gün var zaten, 2 günde 2 katı civarı istiyolar 3 günde %150'ye yakın artış standart aslında
Yok hayırBeta hcg 0.200 ama tüp bebek tedavisi görmüyorum şüphelendiğimden 3 hafta geçti ama 0,200 beta hcg sizce gebelik var mı
TeşekürlerYok hayır
Teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz için kusura bakmayın çok soru soruyorum ama uzun süredir istiyordum şuan bi sıkıntı olmamasıni istiyorum sağlık kurumları da burada her zaman kan alamıyorlar belli saatlerde oluyor ve yakın olmadığı için takibini sıkı yapamayacağım o sebeple rahatlamak için soruyorum.Bu geç döllenme durumu bi sıkıntı oluşturur mu? Birde 7 haftalık olabilir demişsiniz benim adetimi en son 1 Eylül den 7 eylüle kadar gördüm ama bi sonraki adet tarihimi bilmiyorum bir dönem 21.günde bir oluyordum bi dönem 1 ay olup 1 ay olmama durumum bile olmadı ondan ötürü kaç haftalık olduğu konusunda bilgim yokNormalde 7 haftalık olmanız lazım pazar günü ama değeriniz düşük 7 için, geç döllenmedir muhtemelen
Yok hayır sıkıntı oluşturmaz geç yumurtlamışsınızdır. 1 Eylülde adet görmüşsünüz Ekim'de görmemişsiniz Eylül'ü son adet tarihiniz olarak baz aldım o yüzden o şekilde 7 hafta oluyorTeşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz için kusura bakmayın çok soru soruyorum ama uzun süredir istiyordum şuan bi sıkıntı olmamasıni istiyorum sağlık kurumları da burada her zaman kan alamıyorlar belli saatlerde oluyor ve yakın olmadığı için takibini sıkı yapamayacağım o sebeple rahatlamak için soruyorum.Bu geç döllenme durumu bi sıkıntı oluşturur mu? Birde 7 haftalık olabilir demişsiniz benim adetimi en son 1 Eylül den 7 eylüle kadar gördüm ama bi sonraki adet tarihimi bilmiyorum bir dönem 21.günde bir oluyordum bi dönem 1 ay olup 1 ay olmama durumum bile olmadı ondan ötürü kaç haftalık olduğu konusunda bilgim yok
Cuma günü betam 16.30 çıktı pazartesi 200 idi artış normal miYok hayır sıkıntı oluşturmaz geç yumurtlamışsınızdır. 1 Eylülde adet görmüşsünüz Ekim'de görmemişsiniz Eylül'ü son adet tarihiniz olarak baz aldım o yüzden o şekilde 7 hafta oluyor
Evvvet gayet normalCuma günü betam 16.30 çıktı pazartesi 200 idi artış normal mi
Merhaba ya benim değerim içinde bir şey söyler misin?Abartılı bi yükselme olmamış bence 3 gün var zaten, 2 günde 2 katı civarı istiyolar 3 günde %150'ye yakın artış standart aslında
9-18 arası çok düşük kalmış maalesefMerhaba ya benim değerim içinde bir şey söyler misin?
SAT 9 eylül
3-4 Ekim'de az kanama oldu
7 Ekim'de pozitif çıktı aynı gün kan verdim 214 çıktı
9 Ekim'de 438 çıktı
Doktor iyi artış olduğunu söyledi ama dış gebelikte olabilir dedi.
16-17 Ekim'de gel bakalım dedi yanlış hatırlamıyorsam 3200 civarında olması gerek dedi o günler de gidemedim.
18 Ekim'de tekrar kan verdim 1341 çıktı (sağlık ocağında baktırdım)
Şu an 5 hafta 6 günlüğüm.
Acaba artışı normal mi? Kanama falan yok arada belim ağrıyor doktor yatış verdi
Peki yükselmez mi9-18 arası çok düşük kalmış maalesef
Durumunuz nedirPeki yükselmez mi
Şu an beklemedeyim. Şükür kese var bebekte var haftaya perşembe kalbini dinlemeye gıdıcez.Durumunuz nedir