- 18 Temmuz 2022
- 14
- 6
- 16
- Konu Sahibi Semrali semroslu
-
Hayır 2 günde 2 katı çıkması lazım zaten kendini böyle düşünerek strese sokmaBeta hcg adet döneminden 2 gün önce 12 bugün bat günüydü beta hcg 25 çıktı çok mu düşük kızlarböyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı
Hayır 2 günde 2 katı çıkması lazım zaten kendini böyle düşünerek strese
Hayır canım neden sorun olsun bu sitede 5 beta sonucu ile doğuranı da gördüm. Sıkıntı yapma pozitif düşün bebeğin seninle olduğuna inanYa herkeste 500 leri 1000 leri okuyunca 4 haftalıkkken bana düşük gibi geldi bir sorun yoktur değil mi arkadaşım
Çok teşekkür ederim içime su serptin resmen :)Hayır canım neden sorun olsun bu sitede 5 beta sonucu ile doğuranı da gördüm. Sıkıntı yapma pozitif düşün bebeğin seninle olduğuna inan
Rica ederm. Kendini doldurma biyerlerden bişey okuma kendine bebeğine odaklan. Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok teşekkür ederim içime su serptin resmen :)
Yoo gayet normal 2 gün sonra testi tekrarlayın çok yeni gebelik. sağlıcakla gelsinBeta hcg adet döneminden 2 gün önce 12 bugün bat günüydü beta hcg 25 çıktı çok mu düşük kızlarböyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı
etrafla karşılaştrmayın hepimizde döllenme zamanı farklı olabiliyor. ben de ilk gebeligimde adet günümde 76 gibi bir değerle öğrenmiştim. bu sefer adetim 1 hafta geçmeden doktora da gitmedim. rahat olun birkaç gün daha bekleyin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza alırsınızYa herkeste 500 leri 1000 leri okuyunca 4 haftalıkkken bana düşük gibi geldi bir sorun yoktur değil mi arkadaşım
İnşallahRica ederm. Kendini doldurma biyerlerden bişey okuma kendine bebeğine odaklan. Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim sayenizde daha iyi hissediyorumetrafla karşılaştrmayın hepimizde döllenme zamanı farklı olabiliyor. ben de ilk gebeligimde adet günümde 76 gibi bir değerle öğrenmiştim. bu sefer adetim 1 hafta geçmeden doktora da gitmedim. rahat olun birkaç gün daha bekleyin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza alırsınız
Çok teşekkür ederim çok iyi geldiniz inşallah sağlıkla gelecek bebeğimYoo gayet normal 2 gün sonra testi tekrarlayın çok yeni gebelik. sağlıcakla gelsin
Sonuç be oldu pekiÇok teşekkür ederim çok iyi geldiniz inşallah sağlıkla gelecek bebeğim
Durum ne acabaÇok teşekkür ederim çok iyi geldiniz inşallah sağlıkla gelecek bebeğim
Sanırım geç döllenme 6. Haftada doktora gittiğimde keseyi çok küçük nokta kadar gördük önümüzdeki hafta tekrar gidicem ve hcg değerim normal bir şekilde artış sağladı en son 3300 keredeydi çok şükürDurum ne acaba
Ben kımyasal yaşadım malesefSanırım geç döllenme 6. Haftada doktora gittiğimde keseyi çok küçük nokta kadar gördük önümüzdeki hafta tekrar gidicem ve hcg değerim normal bir şekilde artış sağladı en son 3300 keredeydi çok şükür
Allah yardımcın olsun tez vakitte sağlıklıca nasip etsin arkadaşımBen kımyasal yaşadım malesef
Tesekkur ederim adaşımAllah yardımcın olsun tez vakitte sağlıklıca nasip etsin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?