• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG ADET GECİKMESİ 2.gün

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
256
69
28
Kızlar bugün adet gecikmemin 2. Günü dayanamadım gittim kan verdim çok ağrım oldu 10 gündür ağrılarım var geçmedi bu ay Hsg çekilmiştim zaten bende belki bir umut gebelik vardır diye gittim kan verdim yoksa da kafam rahat etsin adetimin gelmesini bekleyeyim en azından diye 2 saat sonra sonuçları ögrenicem 2 sene sonra bir mucize olur umarım lütfen dualarınızı esirgemeyin birlikte bekleyelim 🩷🌸

Kızlar bugün adet gecikmemin 2. Günü dayanamadım gittim kan verdim çok ağrım oldu 10 gündür ağrılarım var geçmedi bu ay Hsg çekilmiştim zaten bende belki bir umut gebelik vardır diye gittim kan verdim yoksa da kafam rahat etsin adetimin gelmesini bekleyeyim en azından diye 2 saat sonra sonuçları ögrenicem 2 sene sonra bir mucize olur umarım lütfen dualarınızı esirgemeyin birlikte bekleyelim 🩷🌸
Hadi bakalımmm heyecanla bekliyoruzzzz canımm benimmm😍🤲

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canıımm🩷

Güzel haberlerim yok kızlar 1.20 yani gebelik yok çıktı sizce adet söktürücü kür yapmalımıyım yoksa bekleyeyim mi

Back
X