Beta hcg adet öncesi 0.15 adet gectikten 5 gün sonra 0.20 lütfen yardım

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
163
Çok garip kendimi hamileymisim gibi hissediyorum...Ama tahlillerde yok görünüyor adet günüden 5 gün önce beta hcg 0.15 çıktı adet gunum 1 hafta geçti geçtikten 5 gün sonra ayni hastanede tahlil yaptirdim 0.20 çıktı.Hiç geçmezdi adet günüm 2.gün geçtiğinde adet olacam gibi sancilandim geçti gitti o ağrı.Bu şekilde olup hamile kalan yada duyduğunuz kişiler var mı? Niye böyle olmuş olabilir.:KK43: :KK43:

Hiç mi yok demek azıcık bilemi yok:nazar: şaka bir yana belki dedim bu şekilde olup hamile kalan varmıdır diye düşündum adetime bir kaç gün kala sanki yumurtlama ağrısı vardı bende kafama takıldı acabami dedim adet geçtikten 2 gün sonrada kasiklarima ağrı girince aklıma takıldı arastiriyorun işte bir umut:KK43:

Canim benim 1.02 1.20 cikiyordu yine negatif oluyordu sikma canini stresten de gecikebiliyor adet kesin adet olacam diye rahatla bebek olursa daha cok sevinirsin ins kendini uzme strese sokma

Haklısın canım belkide öyle yapmak lazım 4 senedir düzene girdi 4 senedir ilk defa bu kadar gecikiyor.Gelse rahatlayacagim ama kafama çok taktım muhtemelen ondan

Rahatlamaya çalışıyorum ama birsey beni engelliyor sanki varmış gibi yulselecekmis gibi biliyorum psikolojik burada okudum adet günü tahlil yaptırmış 0.01 çıkmış 1 hafta sonra birdaha yaptırmış yine
0.01 çıkmış beklemis 1 hafta sonra 100 kusür çıkmış hamileymis...Böyle mucizelere şahit olunca ve ilk defa bu kadar gecikince acabami diyor insan bildiğin 8 gün gecikti...Umarım hakkımda hayırlısı olur çok umutluyum umarım umutlarım boşa çıkmaz Rabbim Kûn dedim der ve olur

Benimde böyle bir durum başıma geldi. gebelik planladığım ay adetim gecikmisti. 1 hafta , 10 gün, 1 ay derken bekle bekle tam 2,5 ay sonra ilaçla adet gördüm. Adetlerim çok duzenlidir hayatımda ilk kez gecikmisti ve kendimi inanılmaz şekilde gebe hissediyordum.. öyle olsun istiyordum.. nitekim en sonunda adet sokucu kullandım. ertesi ay bebeğim geldi :) çok anlam yükleyip büyük hayal kırıklığı yaşamayın. bu arada şüpheli ilişkiden 10-11 gün sonra gebelik testi yada kan testi pozitif çıkıyor zaten. hakkınızda hayırlısı olsun..

Back
X