• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama BETA HCG ADETİN İKİNCİ GÜNÜ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
onu değerlerden anlaman cok zor canım keseyi görünce anlarsın anca hemsehrim:)
Evet orda kesinlik kazanıyor ama dinlediğim tüm videolarda ger yüksekliği çoğul gebelik olasılığını da arttırıyormuş bakalım nasip Rabbim hayırlı olanı versin. Nerelisin ki😊

Evet orda kesinlik kazanıyor ama dinlediğim tüm videolarda ger yüksekliği çoğul gebelik olasılığını da arttırıyormuş bakalım nasip Rabbim hayırlı olanı versin. Nereallah gönlüne ögrealklh

Evet orda kesinlik kazanıyor ama dinlediğim tüm videolarda ger yüksekliği çoğul gebelik olasılığını da arttırıyormuş bakalım nasip Rabbim hayırlı olanı versin. Nerelisin ki😊
allah gönlüne göre versin canım ben ikinci düşüğümüğ yaptım :KK43:(( sinopluyum canım ben diğer üyeyle karıştırdım seni:))))))))))

Çok önemli canım kesinlikle kullan atlama folikasite 3 ay önceden başlamak gerekiyor... D vitamini varsa onu da aksatma. Ceviz de ye. Bebiş sağlıklı olsun 💙
Evet üç ay önce verdiler bir ay kullandım OMEGA üç verdiler biraz kullandım smdi devam edeyim o zaman tesekkürler 🎈🦋🤲✨

Merhabalar ben de bugün doktora gittim beta 2515 çıktı adetimin 3 ya da 4. Günü. Kese karından görünmedi bende. Haftaya tekrar gideceğim. İnşaallah görünür bana da değerime göre ikiz dediler ama ihtimal tabi
Aaaa hadi hayırlısı olsun inşallah o zaman ben bu hafta hiç gitmeyim haftaya perşembeye randevu aldım vajinal ulturason siz mi istemediniz yoksa doktor sakıncalı mı buldu

Aaaa hadi hayırlısı olsun inşallah o zaman ben bu hafta hiç gitmeyim haftaya perşembeye randevu aldım vajinal ulturason siz mi istemediniz yoksa doktor sakıncalı mı buldu
Doktor kan değerine bakalm dedi vajinal ultrason söz konusu olmadı hiç. İki gün sonra tekrar kan vericem bu ilk betamdı benim. Merak etmiyo musun🤗

Doktor kan değerine bakalm dedi vajinal ultrason söz konusu olmadı hiç. İki gün sonra tekrar kan vericem bu ilk betamdı benim. Merak etmiyo musun🤗
Ooo çok ediyorum ben sekizinci gün on ikinci gün on üçüncü gün ve on yedinsinde kan verdim😅

Back
X