- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
İnşallah sizinde sorunsuz geçer minik kalbi duymak bizlere nasip olurBirkaç gün sonra git canım görürsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sizinde sorunsuz geçer minik kalbi duymak bizlere nasip olurBirkaç gün sonra git canım görürsün
İnşallah canım bende çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı gebeliktir ve gittiğimde kalp atışını duyarımİnşallah sizinde sorunsuz geçer minik kalbi duymak bizlere nasip olur![]()
onu değerlerden anlaman cok zor canım keseyi görünce anlarsın anca hemsehrim:)Tek miydi ikiz mi çünkü herkes bana değerlerin yüksek ikiz olabilir diye söylüyor
Aminnnn inşallahİnşallah canım bende çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı gebeliktir ve gittiğimde kalp atışını duyarım![]()
Evet orda kesinlik kazanıyor ama dinlediğim tüm videolarda ger yüksekliği çoğul gebelik olasılığını da arttırıyormuş bakalım nasip Rabbim hayırlı olanı versin. Nerelisin kionu değerlerden anlaman cok zor canım keseyi görünce anlarsın anca hemsehrim:)
Evet orda kesinlik kazanıyor ama dinlediğim tüm videolarda ger yüksekliği çoğul gebelik olasılığını da arttırıyormuş bakalım nasip Rabbim hayırlı olanı versin. Nereallah gönlüne ögrealklh
allah gönlüne göre versin canım ben ikinci düşüğümüğ yaptımEvet orda kesinlik kazanıyor ama dinlediğim tüm videolarda ger yüksekliği çoğul gebelik olasılığını da arttırıyormuş bakalım nasip Rabbim hayırlı olanı versin. Nerelisin ki![]()
Evet orda kesinlik kazanıyor ama dinlediğim tüm videolarda ger yüksekliği çoğul gebelik olasılığını da arttırıyormuş bakalım nasip Rabbim hayırlı olanı versin. Nerelisin ki![]()
Geçmiş olsun aminn hepimize inşallâhhhallah gönlüne göre versin canım ben ikinci düşüğümüğ yaptım(( sinopluyum canım ben diğer üyeyle karıştırdım seni:))))))))))
Evet üç ay önce verdiler bir ay kullandım OMEGA üç verdiler biraz kullandım smdi devam edeyim o zaman tesekkürlerÇok önemli canım kesinlikle kullan atlama folikasite 3 ay önceden başlamak gerekiyor... D vitamini varsa onu da aksatma. Ceviz de ye. Bebiş sağlıklı olsun![]()
Rica ederim kuzum devam et tabiEvet üç ay önce verdiler bir ay kullandım OMEGA üç verdiler biraz kullandım smdi devam edeyim o zaman tesekkürler![]()
Vajinal ulturason düşük riskini de arttırıyormuş galiba bizim alt komşu üstten bakılna kadar baktırmamış keseyeRica ederim kuzum devam et tabi![]()
Bilmem ki öyle bi risk olsa bakmaz doktorlar bence abartılmış bir şeydir o... yine de içine sinmiyorsa söylersin bakmazVajinal ulturason düşük riskini de arttırıyormuş galiba bizim alt komşu üstten bakılna kadar baktırmamış keseye
Meraktan da ölüyorum yaaaa ne yapacammmm bilmiyorummmBilmem ki öyle bi risk olsa bakmaz doktorlar bence abartılmış bir şeydir o... yine de içine sinmiyorsa söylersin bakmaz![]()
Stres en zararlı şey onu yapma da ne yaparsan yap canımMeraktan da ölüyorum yaaaa ne yapacammmm bilmiyorummm
Merhabalar ben de bugün doktora gittim beta 2515 çıktı adetimin 3 ya da 4. Günü. Kese karından görünmedi bende. Haftaya tekrar gideceğim. İnşaallah görünür bana da değerime göre ikiz dediler ama ihtimal tabiMeraktan da ölüyorum yaaaa ne yapacammmm bilmiyorummm
Aaaa hadi hayırlısı olsun inşallah o zaman ben bu hafta hiç gitmeyim haftaya perşembeye randevu aldım vajinal ulturason siz mi istemediniz yoksa doktor sakıncalı mı bulduMerhabalar ben de bugün doktora gittim beta 2515 çıktı adetimin 3 ya da 4. Günü. Kese karından görünmedi bende. Haftaya tekrar gideceğim. İnşaallah görünür bana da değerime göre ikiz dediler ama ihtimal tabi
Doktor kan değerine bakalm dedi vajinal ultrason söz konusu olmadı hiç. İki gün sonra tekrar kan vericem bu ilk betamdı benim. Merak etmiyo musunAaaa hadi hayırlısı olsun inşallah o zaman ben bu hafta hiç gitmeyim haftaya perşembeye randevu aldım vajinal ulturason siz mi istemediniz yoksa doktor sakıncalı mı buldu
Ooo çok ediyorum ben sekizinci gün on ikinci gün on üçüncü gün ve on yedinsinde kan verdimDoktor kan değerine bakalm dedi vajinal ultrason söz konusu olmadı hiç. İki gün sonra tekrar kan vericem bu ilk betamdı benim. Merak etmiyo musun![]()
Oo maaşallahOoo çok ediyorum ben sekizinci gün on ikinci gün on üçüncü gün ve on yedinsinde kan verdim![]()
Oo maaşallahben direndim ama hata etmişim şimdi içim içimi yiyor düzgün artacak mı diye
AhahaBen de çok merak ediyorum sanki biri karnıma balona üfler gibi üflüyor ve karnım geriliyor
![]()