• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg adetten önce değişir mi ?

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
82
Puanlar
28
Hanımlar adetten 4 gün önce beta hcg verdim adet olma tarihim pazartesi testi dün verdim kan sonucu negatif çıktı 1.20 olarak acaba adet gününe kadar yükselir mi bilgisi olan var mı boşa mı hala ümitleniyorum acaba

Hanımlar adetten 4 gün önce beta hcg verdim adet olma tarihim pazartesi testi dün verdim kan sonucu negatif çıktı 1.20 olarak acaba adet gününe kadar yükselir mi bilgisi olan var mı boşa mı hala ümitleniyorum acaba
Allah ol derse olur ama yükselmez olsaydı olurdu 4 gün çok az süre

Pardon 4 gün kala kan verdim dediniz, ne ile şüphelendiniz peki şuan adet gününüz geldimi
4 gün var adetime dün verdim yani 5 gün varken sabahtan vermiş bulundum şüphelendiğim birşey yok çok belim ağrıyordu ateşim felan çıktı doktora gittim doktorda kan aldı işte hamilelik varsa ona göre ilaç vercem dedi üşütmüşüm sanırım öyle yani o niyetle kan verdim adetim 4 gün geçmedi daha 4 gün var

4 gün var adetime dün verdim yani 5 gün varken sabahtan vermiş bulundum şüphelendiğim birşey yok çok belim ağrıyordu ateşim felan çıktı doktora gittim doktorda kan aldı işte hamilelik varsa ona göre ilaç vercem dedi üşütmüşüm sanırım öyle yani o niyetle kan verdim adetim 4 gün geçmedi daha 4 gün var
Himm inşallah Allah büyüktür ya hepimiz beklemedeyiz bu ay 😃inşallah bir gün bu sayfalarda başka konular konuşuruz gebelikte güzel şeylerle benimde 13 gün var dört gözle gün kovalıyorum

Geçmiş olsun bu arada ama inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur ama çok az süre var genelde dusukte olsa çıkması lazım ama inşallah yanılırım

Hayırlısı zaten 2 sene olcak beklemedeyim bir düşüğüm oldu artık çok canım yanmıyor sadece üzülüyorum ve sadece umut ediyorum işte

Back
X