• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg anlayanlar

minikbirii

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
80
22
18
27
Arkadaşlar ayın 13 ünde test verdim betam 13 çıkmıştı bugun ayın 15 i 42,7 çıkmış katlanmaso iyi mi gidiyor acaba bir yavaşlama mı var yoksa

Valla bunu bende anlamadim kac yerde sordum bunu ama bana 13 se iki gun sonra ortalama 52 iki gun sonra ortalama 208 şeklinde soylediler. Benimde ilk degerim düşüktü inşallah artar değerlerimiz

Valla bunu bende anlamadim kac yerde sordum bunu ama bana 13 se iki gun sonra ortalama 52 iki gun sonra ortalama 208 şeklinde soylediler. Benimde ilk degerim düşüktü inşallah artar değerlerimiz
herkesin değerinin yükselişi ayrı olur net birşey
yok siz sadece iki günde bir tekrarlayın şuanlık gayet iyi

herkesin değerinin yükselişi ayrı olur net birşey
yok siz sadece iki günde bir tekrarlayın şuanlık gayet iyi
Örnek verdiğim değerlerdi benim değerlerim değil canim. Bu konuda malesef fikir birliği yok dedigin gibi herkese göre değişiyor herhalde ama sağlıklı olanı ne halen anlamadım. Bazısı gün aşırı değeri ikiye katlarken bazısı hergun katliyor hala kafam basmadi 🤭 neyse minnoslar saglikli olsunlar da tek dilek o

Merhaba, şuan nasıl değerleriniz? Benim de reglime 1 gün kala bhcg sonucum 13.14 çıktı da 🙂 İnşallah sağlıkla olur herşey🙏

Back
X