• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Teşekkür edwrim ya 5 düşüğüm oldu korkuyorum birde sadece kasık ağrısı oluyo arada gögüs ağrım falan yok şişlik var sadece her gebelikte aynı olmuyo heralde
Asla bunlara takılmayın ve kötü şeyler düşünmeyin ❤️ kayıplarınız için çok üzgünüm başınız sağolsun umarım bu gebeliğiniz sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız ❤️❤️ artış gayet normal iki katından da fazla☺️☺️ bol bol dinlenin ve tadını çıkarın

9.5 sonuçtan sonra kahve lekelenmeler oldu iki üç gün sürdü bitti şu an beyaz akıntılar var arada, normal degil mi..
Lekelenmeler normalde olabiliyor ama kimyasal veya dış gebelik durumlarındada olabiliyor o yüzden takip edin muhakkak

Asla bunlara takılmayın ve kötü şeyler düşünmeyin ❤️ kayıplarınız için çok üzgünüm başınız sağolsun umarım bu gebeliğiniz sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız ❤️❤️ artış gayet normal iki katından da fazla☺️☺️ bol bol dinlenin ve tadını çıkarın

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️❤️ İnşallah öyle olur bakalım beklemedeyim şuan

Herkesin farklı çıkar bu yumurtama gününe göre değişir. Demekki sizin yumurtlama gününüz erken olmuş ve o zaman tutmuş. Benim de 4. Günde 2500 lerdeydi. Geç döllenme olsaydı beta daha düşük çıkardı
Ben klomen ovitrelle vesilesiyle hamile kaldım yani yumurtlama günum belliydi adetin 16. Günü yumurtladim yumurtlamanın 17. Günü beta HCG 1695 yani 17 günlük gebeydim pazartesi gidicem bı hayırlısıyla biiznillah ama haklısınız benim diğer gebeliğim geç dollenmeydi değer çok azdı bu böyle olunca korkmuştum ama şuan rahatladım hamdolsun çok tesekkür ederim🥰🩷

Bayramdan sonra muayene canım keseyi görürüz demişti
Çok güvenli gelmedi bana okadar zaman beklemek benim iki dış gebelik tecrübem olduğu için ama tabi yine sen bilirsin bir kez daha kan vermeni tavsiye edebilirim. Değer ufak ve kanamalı başladığı için diyorum bunu her ihtmale karşı korkutmak değil maksadım yanlış anlama kesinlikle

Çok güvenli gelmedi bana okadar zaman beklemek benim iki dış gebelik tecrübem olduğu için ama tabi yine sen bilirsin bir kez daha kan vermeni tavsiye edebilirim. Değer ufak ve kanamalı başladığı için diyorum bunu her ihtmale karşı korkutmak değil maksadım yanlış anlama kesinlikle
Yok canım haklısın biraz fazla gün olacak arada maalesef 😓 kasıklarda bi ağrı yok pek ama. Delik deşik oldum bi hafta içinde valla kan kalmadı vermekten tsh için de veriyorum vitam değerlr için de. O yüzden biraz istemiyorum yani yoksa evhamımdan koşa koşa verirdim.. İnş gerek kalmaz

Yok canım haklısın biraz fazla gün olacak arada maalesef 😓 kasıklarda bi ağrı yok pek ama. Delik deşik oldum bi hafta içinde valla kan kalmadı vermekten tsh için de veriyorum vitam değerlr için de. O yüzden biraz istemiyorum yani yoksa evhamımdan koşa koşa verirdim.. İnş gerek kalmaz
Çok haklısın inşallah sağlıkla ilerler çok yorma kendini bayram koşturmasında gezmelerde ilk zamanlar daha riskli yerleşene dek

Back
X