- 2 Mayıs 2025
- 851
- 372
- 18
- 27
Asla bunlara takılmayın ve kötü şeyler düşünmeyinTeşekkür edwrim ya 5 düşüğüm oldu korkuyorum birde sadece kasık ağrısı oluyo arada gögüs ağrım falan yok şişlik var sadece her gebelikte aynı olmuyo heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla bunlara takılmayın ve kötü şeyler düşünmeyinTeşekkür edwrim ya 5 düşüğüm oldu korkuyorum birde sadece kasık ağrısı oluyo arada gögüs ağrım falan yok şişlik var sadece her gebelikte aynı olmuyo heralde
Belki doktor iyi tutunsun diye ilaç verir tekrar verin bence. Erken önlem alınmış olur ne güzel hamile kalmişsiniz.9.5 sonuçtan sonra kahve lekelenmeler oldu iki üç gün sürdü bitti şu an beyaz akıntılar var arada, normal degil mi..
Yarın tekrar kan vericemBelki doktor iyi tutunsun diye ilaç verir tekrar verin bence. Erken önlem alınmış olur ne güzel hamile kalmişsiniz.
Lekelenmeler normalde olabiliyor ama kimyasal veya dış gebelik durumlarındada olabiliyor o yüzden takip edin muhakkak9.5 sonuçtan sonra kahve lekelenmeler oldu iki üç gün sürdü bitti şu an beyaz akıntılar var arada, normal degil mi..
Asla bunlara takılmayın ve kötü şeyler düşünmeyinkayıplarınız için çok üzgünüm başınız sağolsun umarım bu gebeliğiniz sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız
artış gayet normal iki katından da fazla
bol bol dinlenin ve tadını çıkarın
Doktorum bi şikayet yoksa gerek yok demişti amaLekelenmeler normalde olabiliyor ama kimyasal veya dış gebelik durumlarındada olabiliyor o yüzden takip edin muhakkak
İnşallah sağlıkla devam eder tabi ki yarın kan verecek misiniz yada muayne planı varmıDoktorum bi şikayet yoksa gerek yok demişti amabakalım
Bayramdan sonra muayene canım keseyi görürüz demiştiİnşallah sağlıkla devam eder tabi ki yarın kan verecek misiniz yada muayne planı varmı
Ben klomen ovitrelle vesilesiyle hamile kaldım yani yumurtlama günum belliydi adetin 16. Günü yumurtladim yumurtlamanın 17. Günü beta HCG 1695 yani 17 günlük gebeydim pazartesi gidicem bı hayırlısıyla biiznillah ama haklısınız benim diğer gebeliğim geç dollenmeydi değer çok azdı bu böyle olunca korkmuştum ama şuan rahatladım hamdolsun çok tesekkür ederimHerkesin farklı çıkar bu yumurtama gününe göre değişir. Demekki sizin yumurtlama gününüz erken olmuş ve o zaman tutmuş. Benim de 4. Günde 2500 lerdeydi. Geç döllenme olsaydı beta daha düşük çıkardı
Çok güvenli gelmedi bana okadar zaman beklemek benim iki dış gebelik tecrübem olduğu için ama tabi yine sen bilirsin bir kez daha kan vermeni tavsiye edebilirim. Değer ufak ve kanamalı başladığı için diyorum bunu her ihtmale karşı korkutmak değil maksadım yanlış anlama kesinlikleBayramdan sonra muayene canım keseyi görürüz demişti
Yok canım haklısın biraz fazla gün olacak arada maalesefÇok güvenli gelmedi bana okadar zaman beklemek benim iki dış gebelik tecrübem olduğu için ama tabi yine sen bilirsin bir kez daha kan vermeni tavsiye edebilirim. Değer ufak ve kanamalı başladığı için diyorum bunu her ihtmale karşı korkutmak değil maksadım yanlış anlama kesinlikle
Çok haklısın inşallah sağlıkla ilerler çok yorma kendini bayram koşturmasında gezmelerde ilk zamanlar daha riskli yerleşene dekYok canım haklısın biraz fazla gün olacak arada maalesefkasıklarda bi ağrı yok pek ama. Delik deşik oldum bi hafta içinde valla kan kalmadı vermekten tsh için de veriyorum vitam değerlr için de. O yüzden biraz istemiyorum yani yoksa evhamımdan koşa koşa verirdim.. İnş gerek kalmaz