- 30 Nisan 2020
- 173
- 50
- 98
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
Daha varmış desene o zaman hcg ile alakalı değil yaOlabilir canım tabi bilemeyiz en geç 6. 7. haftada belli olur tek mi yoksa iki tane mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha varmış desene o zaman hcg ile alakalı değil yaOlabilir canım tabi bilemeyiz en geç 6. 7. haftada belli olur tek mi yoksa iki tane mi
kalp sesini duydun muBaktırmamıştım canım benim
Sata göre 6+6'yız ama geç döllenme olduğu için 5 haftayı yeni geçmişiz. henüz belli değil. Geçen hafta 4 haftalık demişti doktorminicik...
Canım keseyi gördükCanım nasıl geçti doktor randevun
Yaaa benimde aynı keseyi gördüm 6 haftalık dedi ama kalp için 2 hafta sonra gel dediCanım keseyi gördükAma kalp için erken daha senin nasıl geçti?
İnşallah kalp atışlarını da duyarızYaaa benimde aynı keseyi gördüm 6 haftalık dedi ama kalp için 2 hafta sonra gel dedi![]()
Benim de var korkma normal heralde.İnşallah kalp atışlarını da duyarız
İnşallah ya benim bir sağ kasıgımda zonklama var o tedirgin etti
İnşallah güzel haberler alırsın canımBenim randevum yarın kızlar, dua edin
Haber veririm size.
Hayırlı olsun çok sevindim keseler görünmüş![]()
İnşallah kalp atışlarını da duyarız
İnşallah ya benim bir sağ kasıgımda zonklama var o tedirgin etti
Kasık ağrısı gebelik başında rahim büyümeye hazırlandığı için oluyor benim de çok ağrıyordu doktoruma sorduğumda bu şekilde söylemişti, hala arada bir ağrıyor, sizin de öyle olduğunu düşünüyorumBenim de var korkma normal heralde.
Ne kadar stresliymiş gerçektenBu bebişler dogana kadar çatlıcaz![]()
Sağ ol canım ewet benim de öyle söyledi doktor yine de stres yapmamak elde değilKasık ağrısı gebelik başında rahim büyümeye hazırlandığı için oluyor benim de çok ağrıyordu doktoruma sorduğumda bu şekilde söylemişti, hala arada bir ağrıyor, sizin de öyle olduğunu düşünüyorum![]()