• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artış ?

Doktor kimyasal olabilir dedi tüp bebek tedavisi gördüm ben test günü gittiğimde 49 çıktı değerim kimyasal olabilir tedaviyle olduğu için dış gebelik ihtimali çok az dedi ama ben buradaki yorumlardan çok etkilenmiştim haftasonu kanaman başlayabilir eğer adet olmazsan pazartesi gelirsin dedi gittim 68 çıkınca moralim daha çok bozuldu iki gün sonra 110 sonra 220 çıktı aşırı düşük geliyordu bana ki öyle genele göre ama Allahtan umut kesilmez dedim beklicez dedi haftaya kadar o ara muayene gününü beklerken lekenmem oldu 2 gün sonrada kanama oldu tamam dedim heralde kesin kimyasal ben omuz ağrımdan çok korkuyordum acile gittik gece kan testi yaptı 3353 çıktı değerim Allah’ıma bin şükür 5 gün sonra keseyi gördük yârında inşallah kalp atışı için çağırdı şuan onun stresini yaşıyorum
220den kaç gün sonra 3353e yükseldi.
İnşallah kalp atışı da duyarsınız yarın amin

Pazartesiden beri doktorlardayım. Güya yarın sabah ultrason bakalım 1500ü geçer 2bine yaklaşır cumartesi sabah dedi. Aradım ulaşamadım. Pazartesi bakar artık. Pazartesi de şehir hastanesine ayrı kadın doğum doktoruna randevu aldım.

Çarşamba günü beta bi önceki günün sonucuyla 530du. Görünmez zaten ama yine de bakalım dedi yoktu işte.
Ona takılma benim en son yüksek çıkan değerimde bile görülmedi kan verdik sonucu bilmeden muayene etti görülmez zaten daha erken dedi ama alttan muayene etse görürmüş tercih etmedi yada ihtimal vermedi diye düşündük biz değeri düşük gördü diye 5 gün sonra gidince gördü keseyi

Ona takılma benim en son yüksek çıkan değerimde bile görülmedi kan verdik sonucu bilmeden muayene etti görülmez zaten daha erken dedi ama alttan muayene etse görürmüş tercih etmedi yada ihtimal vermedi diye düşündük biz değeri düşük gördü diye 5 gün sonra gidince gördü keseyi

Zaten acele etmişsiniz gelmenize gerek yoktu filan dedi doktor da sinir etti beni. Gelmemize gerek olmasa da yine de diyebilir bunu diyene kadar üç günde bir kan ver. 2bin 3bin artık neyse onu geçince ultrason için gel diye.

Zaten acele etmişsiniz gelmenize gerek yoktu filan dedi doktor da sinir etti beni. Gelmemize gerek olmasa da yine de diyebilir bunu diyene kadar üç günde bir kan ver. 2bin 3bin artık neyse onu geçince ultrason için gel diye.
Senin tedaviyle olmadı dmi kendiliğin oluşan gebelik bizde şimdi geldik göremedi kendisini de kalp atışınıda belki zamana bırakmak daha mantıklı olabilir ama insan işte elinde olmuyo malesef

Senin tedaviyle olmadı dmi kendiliğin oluşan gebelik bizde şimdi geldik göremedi kendisini de kalp atışınıda belki zamana bırakmak daha mantıklı olabilir ama insan işte elinde olmuyo malesef
Hayır normal oldu. Tedavi görmedim. Bizim de pazartesi var şehir hastanesinde randevu. Ama göremeyeceğiz yine diye düşünüyorum. Erken öğrenmenin dertleri bunlar da. Sizi yine kontrole çağırmıştır heralde

Hayır normal oldu. Tedavi görmedim. Bizim de pazartesi var şehir hastanesinde randevu. Ama göremeyeceğiz yine diye düşünüyorum. Erken öğrenmenin dertleri bunlar da. Sizi yine kontrole çağırmıştır heralde
Çağırdı perşembe günü için inşallah o zaman görür burayı okumayacağım diyorum ama elimde değil işte bakıyorum sürekli benim haftamda herkes duymuş kalp atışını boş gebelik ihtimalini yazanda çok

Çağırdı perşembe günü için inşallah o zaman görür burayı okumayacağım diyorum ama elimde değil işte bakıyorum sürekli benim haftamda herkes duymuş kalp atışını boş gebelik ihtimalini yazanda çok
Aman boşver sen insanları. Kardeşim de gebe. O da devlette doktora gitti önce. Az kanaması var diye düşük demiş. Hemen bi kliniğe gittiler. Video çekmiş eşi ultrason devam ederken. Doktor o kadsr güzel açıklamış ki. Bu bebek dünyaya gelmeye karar verdiyse gelecek zaten. Sağlıksızsa da vücut o kadar akıllı ki onu büyütmek için enerji harcamaz. Biz ona düşük deriz ağlarız halbuki zaten doğal seçilimdir yaşama şansı yoktur. Vücut bunu bilir. Düşmemesi için sen uzaya da çıksan ayaklarını dikip yatsan da bi faydası yok sağlıksız olması yeterli diyor videoda. Ben kendi doktorumdan da duymadım bunları. Direkt düşer demek var böyle açıklamak var, insanlık işte. Ben de düne kadar endişeliydim ama umarım sağlıklıdır diyorum artık sadece. Bence gönlünü refah tut. 30 sene önce şimdinin onda biri teknoloji yokken bi şekilde sağlıklı doğmuşuz. Bence yaradılışa genetik kodlara güvenmek lazım.

Bu arada burada her şey parmakla gösterilecek kadar uç örneklerle dolu. O yüzden insanın beyni bulanıyor. Herkes bişey yazıyor. Kimin ne niyetle yazdığını bile bilmiyoruz. İyi insanlar kadar kötü insanlar da olduğunu unutuyoruz.

Bebeklerimiz sağlıklıysa zaten bizimle olacaklardır. 🥰

Haftaya vs demedi doktor. Önce kese görelim dedi. Dün akşamdan beri sol omzumdan sırtıma aşağı kulunç girdi. Cereyanda mı kaldım bilmiyorum. Nefes aldırmıyor resmen o kadar çok ağrıyor ki. Hareket edemiyorum. Kas gevşetici iğne hap ya da jel riskli olur değil mi bu kadar erken gebelikte. Acı içinde kıvranıyorum dün akşamdan beri
Öncelikle çok geçmiş olsun bence doktorundan habersiz hiç birşey kullanma inşallah sağ salim keseni de görürsün rabbim onları bize bağışlasın inşallah 💗🙏

Merhabalar,
13.05.2025 = 167.97
15.05.2025= 391.91
18.05.2025 = 1445 farklı haftaneden
21.05.2025 = 4195 (bugün kese görüldü)
25.05.2025 = 11.502
Farklı hastaneden yazdığım yerin dışındakiler hepsi aynı kurumdan verilen beta degerleri normal şartlarda 25.05.2025 olan zamanda betam 16.000 küsur olmalıydı ancak o sonuç çıkmadı carsmaba günü doktor kontrolüm var ve korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba yorumlarsanız çok sevinirim
Kese gözüktükten sonra beta artışının bir önemi kalmıyor artık. Sıradaki kontrolde bebeği görmeyi bekler doktor

Aman boşver sen insanları. Kardeşim de gebe. O da devlette doktora gitti önce. Az kanaması var diye düşük demiş. Hemen bi kliniğe gittiler. Video çekmiş eşi ultrason devam ederken. Doktor o kadsr güzel açıklamış ki. Bu bebek dünyaya gelmeye karar verdiyse gelecek zaten. Sağlıksızsa da vücut o kadar akıllı ki onu büyütmek için enerji harcamaz. Biz ona düşük deriz ağlarız halbuki zaten doğal seçilimdir yaşama şansı yoktur. Vücut bunu bilir. Düşmemesi için sen uzaya da çıksan ayaklarını dikip yatsan da bi faydası yok sağlıksız olması yeterli diyor videoda. Ben kendi doktorumdan da duymadım bunları. Direkt düşer demek var böyle açıklamak var, insanlık işte. Ben de düne kadar endişeliydim ama umarım sağlıklıdır diyorum artık sadece. Bence gönlünü refah tut. 30 sene önce şimdinin onda biri teknoloji yokken bi şekilde sağlıklı doğmuşuz. Bence yaradılışa genetik kodlara güvenmek lazım.

Bu arada burada her şey parmakla gösterilecek kadar uç örneklerle dolu. O yüzden insanın beyni bulanıyor. Herkes bişey yazıyor. Kimin ne niyetle yazdığını bile bilmiyoruz. İyi insanlar kadar kötü insanlar da olduğunu unutuyoruz.

Bebeklerimiz sağlıklıysa zaten bizimle olacaklardır. 🥰
Ne kadar güzel yazmışsın teşekkür ederim çok iyi geldi , devlet hastaneleri biraz daha duygusuz yaklaşıyor malesef bende ilk devlette öğrendim sonra özele gittiğimde doktorda çok umutlu ve ilgili değildi sadece takip edicez dedi hiç bir açıklama yapmadı şuan gittiğim doktor kardeşinin doktoru gibi çok güzel ve mantıklı konuşuyor ama işte insan ister istemez merak edip bakıyor okuyor tamamen nasip dediğin gibi olacağı varsa her türlü olur yeterli rabbim ol desin önemli olan sağlıklı olması inşallah en güzel şekilde nasip olur isteyen herkese içinde de bize

Back
X