BETA HCG ARTIŞ

betusss96

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba
23.03. de beta testim 332.90 çıktı
25.03 de beta testim 2357.70 çıktı
Doktor muayenesinde minicik keseyi dördüm iki farklı hastane ikiside özel ama bu kadar yükselmesi pek normal değil gibi doktorada söyledim 10 gün sonra kontrole çağırdı böyle bişey yaşayan var mıdır?

Çok yükselmiş ikiz olabilir mi acaba

Dr ne dedi normal deiil mi dedi

benim de 4 gün arayla 16 kat artmıştı her şey normal ve tek kese vardı belki de öyledir, ilk zamanlarda büyük sıçramalar olabilirmiş. İkiz de olabilir ailelerinizde varsa

Bana 2 günde 4.5 kat artış diye mol gebelik demişlerdi. Suan 22 haftaligim

Dr keseyi gördüğü için dış gebelik değil dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı ailede ikiz var evet başka dpktorda aynı şeyi söyledi ya laboratuvar farkından yada ikiz dedi

Lab farkı olabilir canim.
İkiz olmasi da yüksek ihtimal
Hayırlı olsun

Bana 2 günde 4.5 kat artış diye mol gebelik demişlerdi. Suan 22 haftaligim
Merhabalar bende bi konuda merak ettim
14 mart ilişkiye girdiğim gün 25 mart iste adet günüm 2 gün önce kan verdim beta 10 üzerinden benim 8,2 çıktı bugun ise test yaptım idrar yoluyla ama negatif çıktı sizce hamile olma olasılığım varmı

Merhabalar bende bi konuda merak ettim
14 mart ilişkiye girdiğim gün 25 mart iste adet günüm 2 gün önce kan verdim beta 10 üzerinden benim 8,2 çıktı bugun ise test yaptım idrar yoluyla ama negatif çıktı sizce hamile olma olasılığım varmı

Cevap verirseniz sevinirim

Canım kan testiyle takibini sağlayabilirsin ben 4 tane idrar testi yaptım en sonu adetimin ilk günüydü ama onda da silik çizgi çıkmıştı kanla netleştirdik

Benim de öyle çıktı hatta altı gün arayla ilk 700 çıktı altı gün sonra 11.775 çıktı gayet normal olabiliyormuş ilk dört hafta yavaş ondan sonra hızlı kan yükselebiliyormuş korkmayın hiç beni de on gün sonra kontrole çağırdı

Benimde çok fazla artış olmuştu ailerde ikiz yok doktorum da sağlıklı gebelik hiç merak etme demişti, kötü bir şey aramayın altında sağlıkla ilerlesin inşallah

Benide 10 gün sonra çağırdı bakalım cuma gideceğim

Merhaba benim de iki gün arayla 31.26-105.7-272.7-1151.56 çıktı normal midir mol hiçbir belirtim yok iştah ve uyku dışında

Merhaba benim de iki gün arayla 31.26-105.7-272.7-1151.56 çıktı normal midir mol hiçbir belirtim yok iştah ve uyku dışında
Normalmiş kontrolüm iyi geçti kesemiz büyümüş haftaya kalp atışı için çağrıldım panik yapmaya gerek yokmuş

`