Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır üç gün önce gittim ve görünmedi. 4+4 şu an. Doktor bu Perşembe gel dedi fakat bu ikinci değerden haberi yok. Bunu acilde yaptırdım. Perşembeyi beklemeden gitsem mi?Az artmış ama 2 gün sonra bida verin bakalım bi. Kese göründü mü bu arada
48 saatte bir en az yuzde 60 artisi olumlu kabul ediyorlar. Kaba hesap 2 gunde 2 kat artmali deniyor. Bu durumda betanin yukselisinde sorun var gibi. Mutlaka son degerini doktoruna bildir. Umarim guzel seyler olur1 ağustosta 1179, 4 ağustosta ise 1359 çıktı. Normal mi kızlar? İki kat mi artması lazımdı?
Canım Son değerden haberdar et ne olur ne olmaz allah korusun dış gebelik falan olmasın az artmış çünkü.Hayır üç gün önce gittim ve görünmedi. 4+4 şu an. Doktor bu Perşembe gel dedi fakat bu ikinci değerden haberi yok. Bunu acilde yaptırdım. Perşembeyi beklemeden gitsem mi?
Perşembe gel demişti. Beklemeye karar verdim.Nasıl oldunuz doktora göründünüz mü
Stres yapmamaya çalışın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahPerşembe gel demişti. Beklemeye karar verdim.
Özellikle ilgilendiğiniz için size yazmak istedim. Hem benzer durumu yaşayanlar korkmasın. Beta HCG nin altında dilisyonlu HCG değeri vardı. Meğer ona bakiliyormus. O değer de gayet yüksekti. Ayrıca keseyi de gördükStres yapmamaya çalışın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Ayy ilahi bosuna stres yaptin desene. Gözün aydınn olsunÖzellikle ilgilendiğiniz için size yazmak istedim. Hem benzer durumu yaşayanlar korkmasın. Beta HCG nin altında dilisyonlu HCG değeri vardı. Meğer ona bakiliyormus. O değer de gayet yüksekti. Ayrıca keseyi de gördük![]()
Aynen öyle. Dört gündür bittim vallahi. Çok şükür. Teşekkür ederim bu aradaAyy ilahi bosuna stres yaptin desene. Gözün aydınn olsun![]()
Çok şükür çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahÖzellikle ilgilendiğiniz için size yazmak istedim. Hem benzer durumu yaşayanlar korkmasın. Beta HCG nin altında dilisyonlu HCG değeri vardı. Meğer ona bakiliyormus. O değer de gayet yüksekti. Ayrıca keseyi de gördük![]()
AminÇok şükür çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺![]()
Altında dilisyonlu diye bir değer var mı ?Artisi guzel bence. Iki gunde bi yuzde 60 artmasi yeterli cunku. Benmkinde sorun mu var ama merak ediyorum gecen hafta ptesi 317
Carsamba 580 cuma 960 cikmisti. Bu sali 1900 civari olmus telefonla arayip soylediler. 4 gunde 960tan 1900e cok az geldi. Keseyide cok kucuk gormustuk o gun. Hatta karar veremedi tam kesemi degilmi diye. Bu bhcg artisima ne diyosunz cok az degilmi kizlar![]()
Artış iyi. Tahminen 4 haftalıkKızlar merhaba,benm sat 9 temmuz,adetime 2gün kala pazartesi günü yaptrdgm testte bhcg 315 çktı bugün tekrarladık 1017 artış nasl sizce ?ve kaç haftalık gebe oluyorum?
Değeriniz binden yukarısı ise bazi eski cihazlar okumuyor o yüzden belirli bir sıvısı var onla karıştırıp ölçüm oluyor dilisyonlu demesinin anlamı odur.Özellikle ilgilendiğiniz için size yazmak istedim. Hem benzer durumu yaşayanlar korkmasın. Beta HCG nin altında dilisyonlu HCG değeri vardı. Meğer ona bakiliyormus. O değer de gayet yüksekti. Ayrıca keseyi de gördük![]()