Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tam 2 gün. Daha önce de düşüklerim var dış gebelikte geçirdim çok kaygılandımHepsinin arası tam 2 gün mü? Eğer öyleyse normal her zaman 2 kat artmayabilir %60 ve üzeri olması gerek diyor doktorlar
İnşallah öyle bir durum olmaz sağlıkla ilerlerEvet tam 2 gün. Daha önce de düşüklerim var dış gebelikte geçirdim çok kaygılandım![]()
Dış gebelikte çok beklemekte riskli. İnşaallah öyle bir durum yoktur sağlıklıdır hayırlı haberi alırsınızİnşallah öyle bir durum olmaz sağlıkla ilerlerBenim de hcg artışı normal olmasına rağmen doktor umutsuz konuşuyor. Cuma günü beta 2500 çıktığı halde kese görünmedi pazar günü 5000e yükselmişti kese de ufaktan göründü ama hala dış gebelik değil diyemem diyor hafif lekelenmem var 3 gündür. İlaç vsde vermedi. En iyisi kalp atışı görünecek kadar bekleyip öyle doktora gitmek sanırım
Öyle tabii ki o yüzden dün acile gittim muayene oldum 5100 hcg ile nasıl kesin konuşamaz doktorlar anlayamadım kaç gündür stres içindeyim bende bu yüzden. İnşallah hepimiz alırızDış gebelikte çok beklemekte riskli. İnşaallah öyle bir durum yoktur sağlıklıdır hayırlı haberi alırsınız![]()
Zaten kese görünmüş, büyüyüp büyümediğine bakarak net karar vermeleri lazım artık. Böylelikle gördükleri gerçekten kesemi yoksa tüplerde bir oluşum var mı iyice incelemek lazım. Dualarım sizinle çok zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Haber edin bana daÖyle tabii ki o yüzden dün acile gittim muayene oldum 5100 hcg ile nasıl kesin konuşamaz doktorlar anlayamadım kaç gündür stres içindeyim bende bu yüzden. İnşallah hepimiz alırız![]()
Ben öğrendiğimde 3400 dü iki gün sonra 4700 oldu artış pek iyi değildi üstelik lekelenme sorunu yaşadım 3 hafta ara ara ve doktor hemen gudne 2 progestan verdi fitil gibi kullanıyorum. Kese varsa dış gebelik olmuyor diye biliyordum bence gebeliğinİz sağlıklı şekilde ilerliyor bazı doktorlar daha farklı yaklaşıyor siz gönlünüzü ferah tutunİnşallah öyle bir durum olmaz sağlıkla ilerlerBenim de hcg artışı normal olmasına rağmen doktor umutsuz konuşuyor. Cuma günü beta 2500 çıktığı halde kese görünmedi pazar günü 5000e yükselmişti kese de ufaktan göründü ama hala dış gebelik değil diyemem diyor hafif lekelenmem var 3 gündür. İlaç vsde vermedi. En iyisi kalp atışı görünecek kadar bekleyip öyle doktora gitmek sanırım
Teşekkür ederim, bende o şekilde düşünmeye çalışıyorum. Progestan vermesini bekledim ama vermedi keseyi gördü 6 mm dedi ama rahim duvarı sağlıklı değil gibi bişey dedi o kısmı tam anlamadım. Belki de progestan kullansam hem lekelenmem bitecek hem de rahim duvarı kalınlaşacak. Devlet hastanesi doktorları çok umursamaz davranıyorBen öğrendiğimde 3400 dü iki gün sonra 4700 oldu artış pek iyi değildi üstelik lekelenme sorunu yaşadım 3 hafta ara ara ve doktor hemen gudne 2 progestan verdi fitil gibi kullanıyorum. Kese varsa dış gebelik olmuyor diye biliyordum bence gebeliğinİz sağlıklı şekilde ilerliyor bazı doktorlar daha farklı yaklaşıyor siz gönlünüzü ferah tutun![]()
Dilerseniz başka doktora daha danışın benim görümcem de devlete gitti lekeye rağmen progestan vermediler ara ara geldi lekeleri şuan doğurdu tabi ama etrafımda lekesi olan kullanmış hep 3 ayTeşekkür ederim, bende o şekilde düşünmeye çalışıyorum. Progestan vermesini bekledim ama vermedi keseyi gördü 6 mm dedi ama rahim duvarı sağlıklı değil gibi bişey dedi o kısmı tam anlamadım. Belki de progestan kullansam hem lekelenmem bitecek hem de rahim duvarı kalınlaşacak. Devlet hastanesi doktorları çok umursamaz davranıyor
Merhaba ne durumdasınız?Teşekkür ederim, bende o şekilde düşünmeye çalışıyorum. Progestan vermesini bekledim ama vermedi keseyi gördü 6 mm dedi ama rahim duvarı sağlıklı değil gibi bişey dedi o kısmı tam anlamadım. Belki de progestan kullansam hem lekelenmem bitecek hem de rahim duvarı kalınlaşacak. Devlet hastanesi doktorları çok umursamaz davranıyor
Merhaba, bugün özel bir hastanede muayene oldum doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi hatta bebek henüz çok küçük olmasına rağmen kalp atışını da duyabildik. Lekelenme için progestan bir de coraspin verdi. Diğer doktorların korkuttuğu gibi değilmiş çok şükür kiMerhaba ne durumdasınız?
Harika haber! MaşaAllah çok sevindim sağlıkla kucağınıza da alırsınız hayırlısıyla inşaAllahMerhaba, bugün özel bir hastanede muayene oldum doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi hatta bebek henüz çok küçük olmasına rağmen kalp atışını da duyabildik. Lekelenme için progestan bir de coraspin verdi. Diğer doktorların korkuttuğu gibi değilmiş çok şükür ki
Amin çok teşekkür ederimHarika haber! MaşaAllah çok sevindim sağlıkla kucağınıza da alırsınız hayırlısıyla inşaAllah![]()
Yarın muayeneye gidicem orada belli olur artık sanırım benim deAmin çok teşekkür ederimsizde durum nedir, ultrason takibiniz yapıldı mı
Hayırlı haberler alırsınız inşallahYarın muayeneye gidicem orada belli olur artık sanırım benim de![]()
Bugün minik bi kese gördük çok şükürHayırlı haberler alırsınız inşallah
Benim de düşüklerim var Rabbim bize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEvet tam 2 gün. Daha önce de düşüklerim var dış gebelikte geçirdim çok kaygılandım![]()
AmiinBenim de düşüklerim var Rabbim bize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah![]()