BETA HCG ARTIŞI NORMAL Mİ BİLENLER BAKABİLİR Mİ

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Öncelikle merhaba daha çok yeni hamileyim adetimden 3 gün önce silik görüp test verdim 12.64 çıktı 2 gün sonra yani bugün tekrarladı testi 68.8 çıktı yani yaklaşık 4 5 kat artmış bu iyi bişey mi yoksa herhangi bir sorun oluşturur mu mal gebelik falan dediler inşallah olmaz öyle bişey bu tarz beta artışı yaşayan var mı ve sonucu ne oldu cevaplarsanız çok sevinirim

Erken ogrenmisindir beta hcg de onemli olan deger degil nasil artigi. Artis guzel2 gun sonra tekrar test yaptirirsin 2000 oldugunda beta hcg altan ultrasonla kese ve bebek gormustum hayirli olsun

Erken ogrenmisindir beta hcg de onemli olan deger degil nasil artigi. Artis guzel2 gun sonra tekrar test yaptirirsin 2000 oldugunda beta hcg altan ultrasonla kese ve bebek gormustum hayirli olsun
İçimi rahatlattınıx gerçekten teşekkür ederim dualarınızda bana da yer verin 1 kaybım var 2.olmasından çok korkuyorum Rabbim yaşatmasın birde ben alttan baktırmak istemiyorum ultrasonda kaçıncı haftada veya hangi değerde görülür kese bilginiz var mı

benim adet gecikmemden 2 hafta sonra göründü karından

Tahmini 6 hafta o zaman hayırlı olsun bu arada Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin peki benim artış şüpheli mi bilginiz var mı
Sizin de hayırlı haberlerinizi alırız inşallah Burda okuduğum kadarıyla Artışların bir anlamı yok hatta sizden daha fazla artış yaşayan bir üyr vardı kese görünene kadar korktu stresle yaşadı her gün kan verdi (hatta kan verme artık kendine bebeğe yazık yazdık) ikimiş meğer ondanmış

Aaa ne güzel Rabbim bağışlasın ya insan korkmadan edemiyor herşey kafaya takılıyor gerçekten benim mesela arada bir göğüs ağrılarım geçiyor birdaha geri gelene kadar ölüyorum stresten

Benimki normal ultrason icin ptesi bayramdan sonrasina sıra aldim daha normal ultrasonla goremedim o konuda kesin bi bilgim yok umarim gitmisken kalp atisinida duyarimdualrinm sizinle umarim guzel saglikli bir gebelik gecirisiniz suan 6+4 teyim uygulamaya gore

Ayy ne tatlı inşallah saü salim kucağınıza almak nasip olsun umarım duyarsınız, çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…