Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim hamilesinizMerhaba kızlar beta hcg artışımız nasıl ?
Yarın tekrar vereceğim
Artışların çok iyi. Tebrik ederim hayırlı olsunMerhaba kızlar beta hcg artışımız nasıl ?
Yarın tekrar vereceğim
Canım bugun verdim 214 çıktı az artmış sanırıöArtışların çok iyi. Tebrik ederim hayırlı olsun![]()
Canım bugun verdim 214 çıktı az artmış sanırıö
60 artmışcanım2 günde bir en az 66% artıyorsa bir öncekine göre normal, ona göre hesapla canım
![]()
Ondan 2 gün önceki kaçtı ?60 artmışcanım
Ondan 2 gün önceki kaçtı ?
Kendi doktorum yurtdışında ulaşamadım farklı bir doktora sordum sağlıksız olabilir dedi çok üzüldümGayet iyi bir artış![]()
130 dan 210lara çıkmış, normal artış aslında, doktor daha iyi bilir tabi… ben iyi düşünürdüm yerinde olsam… YouTube da da çoğu doktor 66% yükselirse 2 günde bi iyi diyor..Kendi doktorum yurtdışında ulaşamadım farklı bir doktora sordum sağlıksız olabilir dedi çok üzüldüm
Evet tam %60 artmış 2 katı olmamış130 dan 210lara çıkmış, normal artış aslında, doktor daha iyi bilir tabi… ben iyi düşünürdüm yerinde olsam… YouTube da da çoğu doktor 66% yükselirse 2 günde bi iyi diyor..![]()
Sabırla bekleyin içinizde ferah tutunEvet tam %60 artmış 2 katı olmamış
Canım en az yüzde 60 artması gerekli. Seninde en son yüzde 60 artmış. İnşallah sağlıklı gebelik tır. Bunuda bir daha kan vererek anlayabilirsinCanım bugun verdim 214 çıktı az artmış sanırıö
Gebeliğim devam ediyor canımMerhaba gebeliğinizin sonucu ne oldu
Gebeliğim devam ediyor canım
En son 746 canımSağlıkla kucağınıza alıb inşallah, kaçı görene kadar kan vermeye devam ettiniz
benim artışlarım normal 503 gördüm doktor vermene gerek yok artık dedi ama emin de olamadımEn son 746 canım
Merhaba belirtileriniz nelerdi bende femara iğne oldum adet olmadan önce göğüs ağrım olurdu o bile yok aşırı halsizlik var sadecebenim artışlarım normal 503 gördüm doktor vermene gerek yok artık dedi ama emin de olamadım