Merhaba öncelikle hayırlı olsun değeriniz %60 artmış görünüyor doktorlar ilk değerler için bu artışı normal görüyor. İki günde bir düzenli olarak kan tahlillerinizi yaptırmaya devam edin her ihtimale karşı, inşallah sağlıklıdır ve sizinledirMerhaba arkadaşlar cuma günü 158.98 değer ile hamile olduğumu öğrendim bugün ise 256.07 çıktı sizce yükseliş nasıl benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız
Evet aynı yerde yaptırdım sizce bu yükseliş %60 I bulmamışmıAynı yerde mi baktirdin? Normalde iki katına çıkması gerek ama benim de tam iki katını bulmamsiti. Yüzde 60 bir artış olmuştu ama şükür bir sıkıntı olmamıştı. Salı günü tekrar baktirirsin bir de aynı yerde baktirirsin daha iyi olur çünkü
Hesapladım %60 ı 252 yapıyor sizinki birkaç puan fazla :)Evet aynı yerde yaptırdım sizce bu yükseliş %60 I bulmamışmı
Merhabalar çok ama çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin yarın drye gideceğim acile çünkü bugün lekelenmem oldu bende birde kan pıhtılaşması var ondanda korkuyorumMerhaba öncelikle hayırlı olsun değeriniz %60 artmış görünüyor doktorlar ilk değerler için bu artışı normal görüyor. İki günde bir düzenli olarak kan tahlillerinizi yaptırmaya devam edin her ihtimale karşı, inşallah sağlıklıdır ve sizinledir
Kıl paylı yırtmışım yani :)))Hesapladım %60 ı 252 yapıyor sizinki birkaç puan fazla :)
Kan sulandırıcı kullanıyor muydunuz? Mutlaka hem kan sulandırıcı hem de progesteron desteği isteyin doktordan şu an ultrasonda görünmezMerhabalar çok ama çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin yarın drye gideceğim acile çünkü bugün lekelenmem oldu bende birde kan pıhtılaşması var ondanda korkuyorum
Ultrason için değil progesteron ve kan sulandırıcı için gideceğim zaten başında kontrol altına almak istiyorum çünkü daha geçen ay tüp bebek ile kimyasal gebelik yaşadım ve korkularım çok fazlaKan sulandırıcı kullanıyor muydunuz? Mutlaka hem kan sulandırıcı hem de progesteron desteği isteyin doktordan şu an ultrasonda görünmez
Kan sulandırıcıyı tüp bebek tedavisinde kullandım hem coraspirin hemde oksaparKan sulandırıcı kullanıyor muydunuz? Mutlaka hem kan sulandırıcı hem de progesteron desteği isteyin doktordan şu an ultrasonda görünmez
Bu sefer öyle olmaz inşallah içinizi ferah tutun kimyasal sonrası sağlıklı gebelik olma ihtimali çok fazla. Ben de şuan aşılamanın 5.günündeyim inşallah tutarUltrason için değil progesteron ve kan sulandırıcı için gideceğim zaten başında kontrol altına almak istiyorum çünkü daha geçen ay tüp bebek ile kimyasal gebelik yaşadım ve korkularım çok fazla
Rabbim hepimize hayırlı güzel haberler nasip etsin bende 2 aşılama 2yumurta çatlatma 3 tüp bebek denemesi sonrası doğaldan oldu ve çok şaşkınım rabbim hiçbirimizin umutlarını boşa çıkarmasınBu sefer öyle olmaz inşallah içinizi ferah tutun kimyasal sonrası sağlıklı gebelik olma ihtimali çok fazla. Ben de şuan aşılamanın 5.günündeyim inşallah tutar4 kaybım var biri dış gebelik o yüzden kaygılarınızı çok iyi anlıyorum
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinRabbim hepimize hayırlı güzel haberler nasip etsin bende 2 aşılama 2yumurta çatlatma 3 tüp bebek denemesi sonrası doğaldan oldu ve çok şaşkınım rabbim hiçbirimizin umutlarını boşa çıkarmasın
Aminnn rabbim nerede hasretle bekleyen anne babalığa layık olabilecek kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bulmuş inşallah sağlıklı bir gebelik olurEvet aynı yerde yaptırdım sizce bu yükseliş %60 I bulmamışmı
Aminnn inşallah canım rabbim herkese nasip etsinBulmuş inşallah sağlıklı bir gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?