İki günde %60 ila %100 artması normal olarak kabul edilir. Bence minnoş gayet güzel bir şekilde yerleşiyor. İlk muayeneniz için 460 beta hangi gün tespit edildiyse ikiyle çarpıp 1500 ü geçtiği günü hesaplayıp randevu oluşturabilirsiniz.Kızlar merhaba. Hamileliğimi 22 ile öğrendim ve 2 gün sırayla artışı şu şekilde
İlk gün 22
3.gün 52
5.gün 211
7.gün 460
Bana biraz yavaş artıyor gibi geliyor. Böyle olup durumu iyi olan var mı acaba?
İnşallah dediğiniz gibidir :) Ama burda okuduklarım beta hcgleri daha çok artmış o yüzden korktum biraz benimki biraz yavaş gibi geldiİki günde %60 ila %100 artması normal olarak kabul edilir. Bence minnoş gayet güzel bir şekilde yerleşiyor. İlk muayeneniz için 460 beta hangi gün tespit edildiyse ikiyle çarpıp 1500 ü geçtiği günü hesaplayıp randevu oluşturabilirsiniz.
Bazılarında ilk zamanlarda iki kattan fazla artış görülebilir. Bu süreç herkeste farklı yaşanabilir. Stresten uzak olmanız lazım :)İnşallah dediğiniz gibidir :) Ama burda okuduklarım beta hcgleri daha çok artmış o yüzden korktum biraz benimki biraz yavaş gibi geldi
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)Bazılarında ilk zamanlarda iki kattan fazla artış görülebilir. Bu süreç herkeste farklı yaşanabilir. Stresten uzak olmanız lazım :)
Bu dönemlerde stresten uzak kalmamız lazım. Ama insan bir heyecan bir panik bana kalsa ilk muayeneye kadar her gün beta vericemTeşekkür ederim içimi rahatlattınız :)
Bana kalsa evde laboratuvar kurup kendim bakcamBu dönemlerde stresten uzak kalmamız lazım. Ama insan bir heyecan bir panik bana kalsa ilk muayeneye kadar her gün beta vericem
Şeker ölçüm aleti gibi olsa parmaktan damla alıp ölçsekBana kalsa evde laboratuvar kurup kendim bakcam
Harika fikir vallaŞeker ölçüm aleti gibi olsa parmaktan damla alıp ölçsek
Benim 15 martta beta 1046 çıktı 26 marta randevu almıştım. Eşimle müsaitlik durumumuza göre aldım. Gün sayıyorum görmek için şuan beta kaç oldu onu da bilmiyorum muhtelemen akşam kan vermeye gidicem hesaplarıma göre 8 bin civarı olması lazımHarika fikir vallasiz ne durumdasınız keseniz göründü mü
Ohh maşallah ne güzel maşallah Bi an önce görebilirsiniz inşallahBenim 15 martta beta 1046 çıktı 26 marta randevu almıştım. Eşimle müsaitlik durumumuza göre aldım. Gün sayıyorum görmek için şuan beta kaç oldu onu da bilmiyorum muhtelemen akşam kan vermeye gidicem hesaplarıma göre 8 bin civarı olması lazım
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri :)Ohh maşallah ne güzel maşallah Bi an önce görebilirsiniz inşallah
Benim adetim 3 gün geçince kanda 109 çıktı 2 gün sonra 197 yeterli yükseliş yok gibi konuştu doktor. 2 gün sonra tekrar kan vericem kişiye göre değişiyor sanırım umarım herşey yolundadırİki günde %60 ila %100 artması normal olarak kabul edilir. Bence minnoş gayet güzel bir şekilde yerleşiyor. İlk muayeneniz için 460 beta hangi gün tespit edildiyse ikiyle çarpıp 1500 ü geçtiği günü hesaplayıp randevu oluşturabilirsiniz.
%60ile %100 normal diyorlar tekrar baktırın içiniz rahat ederBenim adetim 3 gün geçince kanda 109 çıktı 2 gün sonra 197 yeterli yükseliş yok gibi konuştu doktor. 2 gün sonra tekrar kan vericem kişiye göre değişiyor sanırım umarım herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?