Beta Hcg artışı yardımcı olur musunuz

Gul3536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
133
70
48
33
Kızlar merhaba. Hamileliğimi 22 ile öğrendim ve 2 gün sırayla artışı şu şekilde
İlk gün 22
3.gün 52
5.gün 211
7.gün 460
Bana biraz yavaş artıyor gibi geliyor. Böyle olup durumu iyi olan var mı acaba?

İki günde %60 ila %100 artması normal olarak kabul edilir. Bence minnoş gayet güzel bir şekilde yerleşiyor. İlk muayeneniz için 460 beta hangi gün tespit edildiyse ikiyle çarpıp 1500 ü geçtiği günü hesaplayıp randevu oluşturabilirsiniz.

İnşallah dediğiniz gibidir :) Ama burda okuduklarım beta hcgleri daha çok artmış o yüzden korktum biraz benimki biraz yavaş gibi geldi

İnşallah dediğiniz gibidir :) Ama burda okuduklarım beta hcgleri daha çok artmış o yüzden korktum biraz benimki biraz yavaş gibi geldi
Bazılarında ilk zamanlarda iki kattan fazla artış görülebilir. Bu süreç herkeste farklı yaşanabilir. Stresten uzak olmanız lazım :)

Herkesin illa firlayacak diye bisey yok sizinki de gayet yolunda ilerlemis
Yuzde altmis yeterli bir sayi

Harika fikir valla siz ne durumdasınız keseniz göründü mü
Benim 15 martta beta 1046 çıktı 26 marta randevu almıştım. Eşimle müsaitlik durumumuza göre aldım. Gün sayıyorum görmek için şuan beta kaç oldu onu da bilmiyorum muhtelemen akşam kan vermeye gidicem hesaplarıma göre 8 bin civarı olması lazım

Ohh maşallah ne güzel maşallah Bi an önce görebilirsiniz inşallah

Benim adetim 3 gün geçince kanda 109 çıktı 2 gün sonra 197 yeterli yükseliş yok gibi konuştu doktor. 2 gün sonra tekrar kan vericem kişiye göre değişiyor sanırım umarım herşey yolundadır

Benim adetim 3 gün geçince kanda 109 çıktı 2 gün sonra 197 yeterli yükseliş yok gibi konuştu doktor. 2 gün sonra tekrar kan vericem kişiye göre değişiyor sanırım umarım herşey yolundadır
%60ile %100 normal diyorlar tekrar baktırın içiniz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…