beta hcg artisi...

evet verdim ogleden sonra cikicak kendmi cok hazrlmstm bugun enn azndn kese gorunur icim rahatlar dye ama goremdk umarm tahlil sonucum gzl cikar kucuk oldgu icin gorunmemstir
Inşallah sonuc güzel çıkar allah büyüktür. Yarın aynı şeyleri bende yaşayacağım.geceleri uyku uyuyamiyorum.

bende uyumadim hic sabahladm hala eve gitmis degilim bekliyorum oyle caresizce allah buyuk insallah guzel haberler aliriz

canim sonucum 606 cikti doktor guzel dedi kimyasalda yukselmzmis bu kdr haftaya gel gorelim dedi cok mutluyum rabbim yrn senide hayirli sonuclrla karsilastrsin

canim sonucum 606 cikti doktor guzel dedi kimyasalda yukselmzmis bu kdr haftaya gel gorelim dedi cok mutluyum rabbim yrn senide hayirli sonuclrla karsilastrsin
Çok sevindim senin adına ay inşallah yarın bende böyle haber veririm.bak ne güzel yükselmiş degerin

aminnnn suan batmanda ezan okunuyor rabbim dualarimizi kabul etsn isteyen herkese versn allahimguzel haberini bekliyorm
Slm senin gibi güzel haber veremeyeceğim değerim 17ye düşmüş doktorla görüşmedim henüz ama kimyasal gebelik yaşıyorum sanırım çok üzgünüm

Slm senin gibi güzel haber veremeyeceğim değerim 17ye düşmüş doktorla görüşmedim henüz ama kimyasal gebelik yaşıyorum sanırım çok üzgünüm
canim uzulme demicem cunku yasadigim icin biliyorum insanin elinde degil ama dua et nolur kendini skma bnce doktrna gt tedvni ol bn bu ay ov. testyle kldim ama ogrendgmde ilk keske tedavi olsydm dedim surekli surekli kaybtmek cok yoruyor insani kimyasal ustune hmn hamile kaliniyor insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde hamile oldgnu ogrenirsinn ve kucagina alirsin

Insallâh morelim kadar bozuk ki anlatamam. Yeni yıla eşime çocuğuma süpriz müjde vermeyi planliyordum ama kısmet değilmiş. Ağla ağla bir hal oldum.

Insallâh morelim kadar bozuk ki anlatamam. Yeni yıla eşime çocuğuma süpriz müjde vermeyi planliyordum ama kısmet değilmiş. Ağla ağla bir hal oldum.
canim allah esine sana cocuguna omur versin senin en azndn bir cocugn var o duyguyu yasamssn sukret yine olur hic beklemedgn bi anda hayirlisiyla

canim allah esine sana cocuguna omur versin senin en azndn bir cocugn var o duyguyu yasamssn sukret yine olur hic beklemedgn bi anda hayirlisiyla
kendimi çocuğumla avutuyorum zaten allahım şükürler olsunki kızım var ama insanın yinede hayalleri kırılıyor. Allahım sana nasip etsin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…