Artış gayet iyi. İnşaallah sağlıkla devam
Amin canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahEvet Gayet güzel. %100 artış var. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Normalde hep iki katı dıyorlar fakat belli bir değerden sonra artış azalırmış bence sizinki normalMerhabalar cuma günü betahcg değerim 12440 çıkmıştı bugün 20925 çıkmış düzenli değil mi acaba yarın kontrolüm var kaybım çok olduğu için endişeleniyorum
Ayyy gerçekten mi nşalllaahhh yüreğime su serptiniz birde aksilik ya ben kan verğimde cihazları bakıma alınmıştı acaba ondan mı diye de düşündüm hep aynı yerde verdim diyeNormalde hep iki katı dıyorlar fakat belli bir değerden sonra artış azalırmış bence sizinki normal
Sağlıkla alın kucağınıza
O da olabilirAyyy gerçekten mi nşalllaahhh yüreğime su serptiniz birde aksilik ya ben kan verğimde cihazları bakıma alınmıştı acaba ondan mı diye de düşündüm hep aynı yerde verdim diye
Yok sadece geçen hafta kese için gittik göründü bu hafta da tekrar kontrole gidiceğiz. Takibi ben kendim yapıyorum sorunlu hamilelik geçirdiğim için hep dediler ki iki kat artmaz ise sorunlu diye bende o sebepten yaptırıyorumO da olabilir
Siz kontrollere gittiğinizde ultrasonda doktorunuz herhangi birşey dedi mi
Değeriniz baya yuksek sadece kese mi göründüYok sadece geçen hafta kese için gittik göründü bu hafta da tekrar kontrole gidiceğiz. Takibi ben kendim yapıyorum sorunlu hamilelik geçirdiğim için hep dediler ki iki kat artmaz ise sorunlu diye bende o sebepten yaptırıyorum
Kese için gittiğimde 4000 lerdeydi canımDeğeriniz baya yuksek sadece kese mi göründü
Kalp atışı falan duymadınız mı ya da kese de bebegı gormednıx mı
Anladım canm sıkıntılı bişey olsa doktorun soylerdi içini ferah tutKese için gittiğimde 4000 lerdeydi canım
Tamam canim inşallah cok teşekkür ederim cvp verdiğin için şimdi netten baktım 6000 den sonraki değerlerin 2 ye katlanması 3 veya 4 günü buluyormuş sizin dediğiniz gibi yavaşlıyormuşAnladım canm sıkıntılı bişey olsa doktorun soylerdi içini ferah tut
Evet canm bende öyle okumuştum o yüzden bilgilendirdim seni sen canını skma iyi düşün herşey diledğin gibi olsunTamam canim inşallah cok teşekkür ederim cvp verdiğin için şimdi netten baktım 6000 den sonraki değerlerin 2 ye katlanması 3 veya 4 günü buluyormuş sizin dediğiniz gibi yavaşlıyormuş
Tanımıyorum ama o kadar içtensin ki Rabbime emanet ol çok teşekkür ederimEvet canm bende öyle okumuştum o yüzden bilgilendirdim seni sen canını skma iyi düşün herşey diledğin gibi olsun
Canım benım çok sağol sende Allaha emanet olTanımıyorum ama o kadar içtensin ki Rabbime emanet ol çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim evet bende netten baktım 6000 den sonraki değerlerin 2 kat artması 2 güne değilde 3 yada 4 güne oluyormuş bende kayıplarım olduğu için takip ettim Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsinCanım benimde kese görüldü 2500 civarındayken hatta doktor artık beta hcg verme 2 hafta sonra gel kalp atışı dinlemeye dedi.Ama benim de daha önce düşüğüm olduğu için duramadim gittim yine kan verdim 6856 çıkmıştı 2 gün sonra verdiğimde 10560 çıktı doktorum bana da dedi korkulacak bişey yok 3 günde 4 günde 2 kat artsın yeterli diye için rahat etsin hem bize hem kendine bolca dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?