Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba .Perşembe gecesi beta hcg 39.6 ile gebe olduğumu öğrendim.36 saat sonra yaptırdığımda 105.7ye çıkmıştı.Artış normal mi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Arkadaşlar merhaba .Perşembe gecesi beta hcg 39.6 ile gebe olduğumu öğrendim.36 saat sonra yaptırdığımda 105.7ye çıkmıştı.Artış normal mi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
evet artis cok iyi 48 saat sonra 80 civari olmasi lazimken daha erken yukselmis. İki yada dort gun sonra tekrar kan verin. degeriniz 1 hafta sonra 1500 civari olunca muayneye gidip keseyi gorebilirsiniz. ( bu arada degerler birden hizli artmaya devam ederse cogul gebelik olasılığı var ) hayirli olsun
Merhaba öncelikle tebrik ederim ikiz gebelikte olabilir inşallah sağlıklı bir gebeliktir ben değerim 1300 iken vajinal ultrason dan hem bebeği görüp hem kalp atışını duydum